Mann onanerte foran 15-åring i toget - så tok hun en rask avgjørelse

20/06/2017 11:45

Ida Veiden Brakstad

112
Foto: Polfoto
Foto: Polfoto
Den 15-årige jenta tok en rask og smart avgjørelse da en fremmed mann trakk fram penisen sin i toget og begyndte å onanere foran henne. Saken etterforskes nå av politiet, som har en misstenkt i søkelyset.

Da en jente på 15 år skulle ta toget fra Södertälje til Stockholm lørdag rundt klokken 18.30, fikk hun seg en veldig ubehagelig opplevelse. 

Jenta satte seg ned bakerst i toget da en fremmed mann satte seg rett foran henne.

Etter noe tid trakk mannen plutselig fram penisen sin og begyndte å onanere foran 15-åringen - som naturligvis ble dypt sjokkert over situasjonen, skriver svenske Aftonbladet

Men før den unge jenta gikk av toget gjorde hun noe veldig smart. 

Hun tok opp mobilen sin og fikk i all hast tatt et bilde av mannen, før hun ringte til faren sin og fortalte hva som hadde skjedd.  

- Jeg ble øyeblikket sint og trist. Hun bør kunne ta et pendlertog uten å bli seksuelt krenket, sier faren, som ønsker å være anonym, til avisen. 

Faren var så sint og frustrert over det som hans datter hadde blitt utsatt for at han la bildet av mannen ut på Facebook. Senere tok han det imidlertid ned igjen siden folk ikke kunne identifisere ham og i stedet begyndte å snakke om selvtekt.  

Nå har bildet blitt overlatt til politiet - som ser på bildet som både noe positivt og negativt.  

- Det kan være godt å etterlyse noen på nettet, men ikke i alle sammenhenger. Det handler om å ta hensyn til både gjerningsmannen og offeret, sier Tove Sparf, som er inspektør ved det svenske politiet. 

I øvrig har politiet nå takket være bildet funnet fram til mann som de misstenker for å stå bak krenkelsen. Politiet skal imidlertid undersøke saken nærmere før de reiser tiltale.


Vibeke så en fortvilet ung jente i nattbussen: Da jenta gikk av, stoppet sjåføren og gjorde det utenkelige

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.