Mann på 50 prøvde å kidnappe to små jenter - men så tok en bekymret nabo saken i egne hender

22/05/2017 21:45

KC

112
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Det kunne gått fryktelig galt for to jenter i den skotske byen Falkirk, mellom Edinburgh og Glasgow hvis ikke det var for en snårrådig nabo.

En ellers fredelig dag i den skotske byen Falkirk ble plutselig dramatisk for to små jenter som lekte sammen i Hallglen Park.

Det skriver the Mirror.co.uk

En 50-årig mann kom syklende mot jentene og ba dem om hjelp til å finne jakken hans i en skog i nærheten.  

Heldigvis la en vaktsom nabo merke til mannens misstenkelige oppførsel overfor de to småjentene, og sammen med sønnen sin fikk han grepet inn og holdt fast 50-åringen til politiet ankom stedet.

Betjenter fører kidnapperen til politibilen. - Foto: Twitter

I følge Mirror.co.uk har moren til en av jentene nå lagt ut bilder av gjerningsmannen på sosiale media med følgende tekst: 

”Dette forferdelige uhyret forsøkte i fullt dagslys å lure datteren min og venninen hennes med seg inn i en skog. De lekte i parken da han kom mot dem på sykkelen sin og spurte om hjelp til å finne jakken sin. Til politiet har han oppgitt navnet John Crawford.”

Oppslaget rakk å bli delt tusenvis av ganger på sosiale media før det ble slettet, forteller Mirror.co.uk.

Moren til den andre jenta tok også på sosiale media, men hun hadde en litt annen fremgangsmåte.

Den angivelige forbryteren legges i håndjern

”I stedet for å dele et bilde av dette m****** som har blitt siktet for å bortføre døtrene våre, så vil jeg heller dele et bilde av helten. Det er Viper. Han og sønnen hans så at døtrene våre holdt på å bli ført vekk av en mann og lurte på hva som foregikk. Han ba jentene om å løpe i sikkerhet hos konen sin.

Deretter holdt han fast mannen til politiet kom. Det er umulig å beskrive hvor takknemlige vi er overfor Viper og hans familie. Det er disse menneskene vi bør snakke om – mennesker som setter lokalsamfunnets sikkerhet først og ikke er redde for å gripe inn i misstenkelige situasjoner. Vi er så takknemmelige.”