Meldt savnet i tre uker: Funnet naken i kloakk

06/04/2021 12:44

Emma

112
En amerikansk kvinne som ble meldt savnet i tre uker, ble tirsdag funnet naken i en nesten tre meter dyp kloakk.

Brannvesenet i den amerikanske byen Delray Beach i Delstaten Florida fikk tirsdag i oppgave å få i oppdrag å få en av de sjeldne.

Delray Beach Fire Rescue ble kalt ut til en brønn omtrent tre meter dypt i byens kloakksystem etter at forbipasserende hørte gråt fra det mørke hullet.

Det viste seg at en 43 år gammel kvinne var i kloakksystemet og hadde vært i kloakken i tre uker.

Kvinnen som heter Lindsey Kennedy fortalte sin historie etter at hun ble hjulpet opp kloakken, og det er en vill en.

Mars 2012 var hun ute og svømte da hun gikk seg vill i en tunnel og dermed ble fanget i kloakksystemet. Her hadde hun vandret rundt, naken, blant alle verdens onder man kunne forestille seg å finne i en kloakk til hun så lyset fra brønnen der hun valgte å bosette seg.

Ikke mange mennesker er funnet nakne i kloakk, så selvfølgelig var det spekulasjoner blant brannmenn om hvordan det skjedde. En talsmann sa at kvinnen neppe ville overleve mye lenger i kloakken.

"Ideen om at noen er der nede i en lengre periode er ubehagelig å tenke på. Det er skittent, det er farlig, det er slanger, rotter, søppel, smuss og blader, alt som er på gaten som vasker ned kloakken, og det lukter forferdelig,"

Ikke første gang

Den 43 år gamle kvinnens mor sier det ikke er første gang datteren hennes har havnet i merkelige situasjoner.

Hun fortalte politiet at Lindsey Kennedy hadde en psykisk sykdom og en stoffavhengighet, og at Lindsey derfor, da hun var høy, "gjør rare ting og tar dårlige beslutninger".

Politiet har ennå ikke bekreftet verken Lindsey eller morens forklaringer, men en talsperson sa at det ikke var noen bevis for kriminell aktivitet i saken.

Det ser ikke ut som hun er tatt mot sin vilje. Det ser ut som hun har gjort det av sin egen frie vilje,"

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.