Mikael slo ned klovn med bildøren: Den ropte 'au, for helvete'

26/10/2016 10:00

Anniken Hauge

112
Først trodde Mikael Daasbjerg at det var et rådyr han så i veikanten. Men da han kom nærmere, løp en klovn ut foran bilen. Det kom klovnen til å angre på.

En klovn fikk seg en ubehagelig opplevelse da han søndag kveld prøvde å skremme Mikael Daasbjerg, fra Salling på Jylland i Danmark.

Mikael Daasbjerg kom kjørende omkring klokken 21, da han så noe som glinset i veikanten. Først trodde han at det var et dådyr, men da han kom nærmere kunne han konstatere at det var klovnens klær som glinset. Det skriver Skive Folkeblad

Selv om der for tiden er mange historier om folk i klovnemasker som skremmer folk på gater og i skogen, både som i dette tilfellet i Danmark og andre land som Norge, hadde ikke Mikael Daasbjerg forventet å treffe på en midt på den mørke landeveien. 

Klovnen løp ut foran bilen og over på andre siden av den. Han viftet truende med armene og prøvde å skremme bilisten.

Mannen ble først overrasket. Deretter ble han rasende. 

- Jeg ville jo ut og få fatt i ham. Der er mange skolebarn som sykler på den strekningen, og jeg har selv barn. Hva innbiller han seg? At det er greit å løpe rett i folk og skremme dem?, sier Mikael Daasbjerg.

Deretter ble klovnen truffet av bildøren. Klovnen ropte “Au, helvete eller!” og stakk av.

- Jeg har aldri sett en klovn løpe så raskt, sier Mikael Daasbjerg, og tilføyer at klovnen hoppet over en grøft og stakk av utover jordet.

Han tenker at var snakk om en yngre mann og at han - altså klovnen - ikke fikk de store skadene. 

Etter klovnemøtet kontaktet Mikael Daasbjerg politiet. Ifølge ham overveide politiet å sende en patrulje ut i området for å se om klovnen var kommet til skade, men endte med å ikke gjøre det da skaden etter alt å dømme ikke var stor.