Miljøsvin kastet avfall i naturen: Hun hadde bare glemt en liten detalj

14/02/2017 14:15

Anniken Hauge

112
Foto: arkivfoto
Foto: arkivfoto
En dansk kvinne fikk i dag besøk av politiet, da hun ved flere anledninger hadde etterlatt store mengder avfall i naturen.

Ofte har man lyst til å ta seg en tur ut i skog og mark, og nyte den fine naturen vi har i Norge. Her kan høre fuglekvitter og kjenne den deilige friske luften.

Det siste man ønsker er å få spolert naturopplevelsen sin av andre menneskers svineri, når noen tar den lette veien og hensynsløst dumper vaskemaskiner, emballasje eller annet avfall i skogen.

Miljøsvin blir riktignok ikke tatt så ofte, men av og til blir en synder fanget, som en dansk kvinne oppøevde i dag, skriver den danske avisen JyskeVestkysten.

 

Kvinnen hadde ved flere anledninger dumpet søppel i skogen, inkludert bleier og en barnevogn. Dette selv om hun bodde nærme en gjenbruksstasjon.

Men i haugene med avfall hadde kvinnen glemt å fjerne et brev med en tydelige adresse på, hvilket førte politiet direkte til kvinnens hus.

Den lokale skogvokteren Torben Ravn, gleder seg over at miljøsvinet denne gangen ble tatt og kan straffes.

- Vi er veldig glade for at miljøsvinet ble tatt i dag. Et veldig privat brev med en tydelige adresse, ble funnet i en barnevogn sammen med annet avfall. Som skogvokter og ansvarlig for området, ser jeg nå frem til at dette svineret tar slutt, skriver Torben Ravn i en kommentar til nyheten.

Kvinnen kan nå forberede seg på en bot hvis størrelse avhenger av den eksakte mengde etterlatt avfall.

Les også historien om en mor som oppdager en farget klump på badet - senere innser hun hva det er.