Mor lot babyen sin dø hjemme mens hun festet med venner i en uke

20/09/2017 14:30

Anniken Hauge

112
Foto: Privat
Foto: Privat
Naboene ble mistenksomme og ringte politiet, men da var det allerede for sent.

Den 17-årige småbarnsmoren Viktoria Kuznetsova fra byen Rostov i Russland, risikerer nå 10 års fengsel etter å ha neglisjert den bare 9 måneder gamle sønnen sin, Egor, i over en uke.

Den unge kvinnen lot ham være alene mens hun var ute og festet med venner, hvilket fikk fatale konsekvenser, skriver Daily Mail.

Den unge moren skal angivelig ha ventet med å stenge sønnen sin inne til mannen hennes ble kalt inn til militærtjeneste.

17-åringen dro deretter ut for å møte forskjellige venner som hun sov over hos i flere dager. Som unnskyldning brukte hun at sønnen ble passet av tanten.

I følge Daily Mail skal den unge kvinnen deretter ha postet på ‘VK’ - Russlands versjon av Facebook - at alt var i orden, og at hun henger med en venn.

Etter en stund ble dog naboene mistenksomme og kontaktet politiet. De ankom raskt til stedet, men da var det allerede for sent. Gutten var død etter moren hadde forlatt ham alene i hele 7 dager.

Viktoria Kuznetsovas mann, som ifølge Daily Mail skal være knust over tapet av den lille sønnen, har angivelig søkt om skilsmisse.

 

 

Den 17-årige jenta risikerer nå 10 års fengsel.

Les også: Svensk kommune kjøpte tre leiligheter til mann med tre koner og mange barn