Nødanrop fører politiet til 14 år gammel jente: Lå livløs og tynn på baderomsgulvet

05/05/2024 09:00

Emma

112
Foto: Privat
I forrige uke gjorde politifolk et grusomt funn i et hjem.

Et skremmende syn ventet politibetjentene som ble kalt ut til et hjem i Morrisvale, Kentucky, onsdag i forrige uke.

På badegulvet i huset lå en 14 år gammel jente livløs. Det var imidlertid ikke bare dette synet som rystet betjentene – det var særlig tilstanden til den livløse jenta.

Ifølge politiet var jenta så avmagret at hun så ut som et lik. Det ble snart klart at den 14 år gamle jentas liv ikke kunne reddes.

Ifølge People beskrev politiet  synet som «ekstremt sjokkerende», og på grunn av jentas tilstand ble det umiddelbart satt i gang en drapsetterforskning.

Det kulminerte med pågripelsen kort tid etter av jentas mor, 49 år gamle Julie Anne Stone Miller.

Hun er nå pågrepet og siktet for overgrep mot barn og medvirkning til datterens død. Samtidig sier politiet at det kan komme flere siktelser mot moren etter hvert som etterforskningen skrider frem.

Den 14 år gamle jenta er identifisert som Kyneddi Miller.

Ifølge People er det mye som tyder på at hun har levd et skummelt og elendig liv i mange år.

Jenta hadde bare blitt sett utenfor hjemmet sitt to ganger de siste fire årene. Hva som har foregått bak murene, etterforsker politiet nå.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.