Norsk ektepar utsatt for grov forbrytelse på en campingplass i Danmark: Politiet trenger hjelp

17/07/2017 10:15

Anniken Hauge

112
Et norsk ektepar ble utsatt for et grovt ran på en campingplass sør i Danmark. Nå spør politiet etter hjelp fra vitner som kan ha sett gjerningsmennene.

Ekteparet fikk seg en ubehagelig overraskelse da de tidlig mandag morgen ble antastet og ranet i teltet deres, syd i Danmark nære grensen til Tyskland.

Ekteparet ble frastjålet mobiler og andre verdisaker. Da de prøvde å stoppe tyvene, unnslap de to mennene ved å forsøke å kjøre ned det norske paret, opplyser det lokale politiet. 

De to gjerningsmennene ble sett kjørende fra stedet i en sølvgrå Skoda og en sølvgrå Saab, begge skilter fra Litauen. Politiet har ikke ytterligere opplysninger om de to gjerningsmennene eller bilene, men politiet er oppmerksomme på at mennene kan være på vei mot grensen. 

- Tyveriet skjedde på en campingplass som ligger cirka 20 kilometer fra den dansk-tyske grensen, sier vaktsjef Mads Leervad Dammark fra Syd- og Sønderjyllands Politi. 

Det var i dette området sør i Danmark hvor det ekteparet ble utsatt for tyveri. Foto: Google Maps

Derfor er politiet nå særlig oppmerksomme ved den dansk-tyske grensen, hvor de holder skarpt øye med de to bilene. 

Har man sett den ene eller begge de sølvfargede bilene med skilter fra Litauen, så sitter dansk politi klare på tlf 114. 

LES OGSÅ: Brun Uten Sol: Ny selvbrunings pille skal minske risikoen for hudkreft

LES OGSÅ: Tap vekt nå: Ny reseptfri behandling stopper kroppen fra å ta opp fett