Nyfødt baby knivstukket 14 ganger og begravet levende av egen mor - overlevde på mirakuløst vis

11/10/2016 14:00

Anniken Hauge

112
En nyfødt gutt ble på mirakuløst vis reddet ut av graven moren hadde etterlatt ham i, mens han fortsatt var i live.

Den grusomme forbrytelsen ble begått av en mor i Thailand, da hun stakk sin nyfødte gutt 14 ganger med en kniv, hvorpå hun begravde ham med ansiktet ned i jorda.

Det endte med å være presset fra jorden i graven som forhindret at den lille gutten Aidin blødde ihjel på grunn av skadene, skriver det britiske mediet Mirror.

I det hele tatt var han omringet av hell, som beskyttet ham mot den dystre skjebnen moren hadde planlagt for ham.

En kvinne kom gående forbi med en flokk kuer, da hun oppdaget at noe stakk opp fra bakken. Det var foten til den skadde babyen.

Hun fikk gravd fri barnet med hendene, og tross de harde omstendighetene lykkes det å få ham brakt til sykehuset, hvor han fikk livreddende hjelp.

Det bestialske mordforsøket ble begått i Thailand, men historien har siden gått verden rundt.

 

Aidin var bare et par dager gammel, da han ble utsatt for det voldsomme overfallet av sin biologiske mor.

Den ufattelige forbrytelsen fant sted i februar, og i dag er det en helt ny og lys fremtid i sikte for gutten. Han har nemlig blitt adoptert av et svensk par.

På barnehjemmet hvor han har bor, sier personalet at de er ‘veldig glade på hans vegne’. De mener at gutten som skrek så hjerteskjærende fra graven sin, tross alt har vært heldig.

Spor ved graven ledet politiet til den 42-årige biologiske moren, som ble arrestert og tiltalt for mordforsøk og for å ha forlatt barnet sitt.

Se den lille gutten i videoen nedenfor.

 

Læs også:

3 geniale triks: Så enkelt kan du bli kvitt løvetann i hagen Hvis du også er lei av løvetann i hagen din, bare følg disse tre smarte triksene.
Meghan og Harry: Nå er det slutt Parret forteller nå at det er slutt.