Politiet advarer hundeeiere: Giftige kjøttboller lagt ut som godbiter

Ukjente gjerningsmenn puttet piller i åtte kjøttboller og kastet de i en hundepark.

Det lokale politiet advarer svenske hundeeiere , etter ukjente gjerningsmenn har plassert kjøttboller med piller i, på to forskjellige offentlige steder i Vänersborg i Sverige. 

Det ene stedet er en hundepark. Derfor advarer politiet nå hundeeiere i området, og ber de være ekstra oppmerksomme når de går tur med hunden.

Det skriver Newsner. 

Les også

Fikk gratis valp – senere merket han at noe var helt feil

 

Mandag ble det funnet åtte kjøttboller i parken. Noen hadde proppet piller inn i de, men det er enda ikke klart hva pillene inneholdt. Om kvelden mottok politiet enda en anmeldelse. Da hadde en hund vært veldig nære å spise pillene.

- Det er en person som har vært ute og luftet hunden sin, og som så at hunden var i gang med å spise en kjøttbolle. Da eieren tok den ut av hundens munn, får eieren øye på en hvit tablett av det slaget, sier Henrik Karlsson fra politiet i Trollhättan og tilføyer:

Les også

Flere arbeidsplasser tilbyr ansatte permisjon når et kjæledyr dør

 

- Man bør være ekstra på vakt. Erfaring tilsier at det pleier å komme flere av disse sakene etter hverandre når de oppstår, sier Henrik Karlsson fra politiet i Trollhättan.

Det er ingen mistenkte i saken, da den er vanskelig å undersøke fordi det ikke finnes noen vitner. Men politiet vil gjerne høre fra folk hvis de har noen opplysninger.

Les også

Familiefar går ut i hagen og stusser over merkelig funn: Nå er han livredd for sin hunds liv