Politiet leter i nytt område etter Janne

09/01/2018 14:53

Anniken Hauge

112
Janne Jemtland har nå vært forsvunnet i 11 dager.

Tirsdag ettermiddag leter politiet i nytt område etter Janne Jemtland.

Området ligger nord for samfunnshuset hvor den savnede kvinnen og ektemannen var på fest 29. desember.

Bakgrunnen for letingen i dette området er at Janne Jemtlands mobiltelefon slo inn på en basestasjon i Brumunddal sentrum, nesten fire nesten timer etter at hun skal ha forlatt hjemmet sitt 12 kilometer unna.

Kvinne forlot hjemmet sitt i 02-tiden natt til 29 desember. Siden har ingen vitner har sett 36-åringen.

Det skriver TV 2

Mandag ble det klart at politiet gjorde blodfunn i forsvinningssaken. Dette, i kombinasjon med mobilsignaler i Brumunddal sentrum fra den savnede 36-åringens mobiltelefon klokken 05.50, gjør at politiet nå er sikre på Jemtland selv var i Brumunddal sentrum natten hun forsvant.

Det er hele 12,3 kilometer fra Janne Jemtland og familiens hjem til basestasjonen som fanget opp mobilsignalene.

Taxisjåføren som kjørte paret hjem etter festen på samfunnshuset har bekreftet at alt virket helt, og at paret betalte for seg på vanlig vis da de ankom huset.

Hvorfor den 36-årige tobarnsmoren forlot hjemmet sitt etter dette og hvordan hun deretter har kommet seg til Brumunddal står fortsatt som ubesvarte spørsmål. Ikke minst er det store spørsmålet hvor Janne Jemtland befinner seg nå.

Ifølge politiet har de mottatt mer enn 100 tips i saken, men til nå har ingen meldt fra om at de har gjort observasjoner av Jemtland:

- Vi har fått lite eller svært begrenset informasjon om bevegelser som Janne Jemtland måtte ha foretatt seg den natten. For oss er det svært interessant å kartlegge hvem som kan ha vært i området fra cirka klokken 2 til morgenen den 29. desember, sier etterforskningsleder Trond Blikstad, til TV 2.

Bilist fikk isklump gjennom frontruta etter den ble kastet fra en bro i Oslo: Flere ungdommer fortsatte å kaste isklumper​
  

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.