Tenåringsgutter mishandlet ekorn og lo, mens dyret hylte - så dukket Susanne opp

14/07/2017 23:15

Anniken Hauge

112
Foto: Privat
Foto: Privat
En kvinne satt og drakk kaffe med noen venner da de hørte skudd. Tre tenåringsgutter løp rundt i skogen og skjøt etter et ekorn.

På verandaen i Brannolandet i Holmsund i Sverige satt Susanne Lundgren og drakk kaffe i selskap med venner. Plutselig hørte de skudd fra skogen i nærheten.

Det skriver SVT.

Da de gikk ut på parkeringsplassen for å se hva som skjedde, så de at det foregikk noe inne i skogen. 

- Da vi gikk inn i skogen, så vi tre tenåringsgutter med gevær og kikkert som pønsket på noe. Da vi ropte etter de for å høre hva i alle dager de holdt på med, løp de sin vei. På bakken lå det det et sønderskutt ekorn, forteller Susanne Lundgren.

 

Da hun og vennene hennes kom frem var ekornet dødt. Deretter la Susanne Lundgren ut et bilde på byens Facebook-gruppe, for å få foreldrene til guttene til å snakke med barna deres, og finne ut av hvem som hadde skutt og hvorfor ekornet ble et offer for deres gjerninger. 

- Guttene må ha vært mellom 14 og 17 år, og det var noen som skrev på Facebook at de hadde politianmeldt guttene. Jeg forstår ikke hvordan de får seg selv til å gjøre noe sånt som å skyte et ekorn. 

Jeg har sett døde dyr før, men ekkoet fra ekornets hyl da det ble skutt var utrolig ekkelt, sier hun. 

Etter hun la ut bildet på Facebook, har det vært mange kommentarer fra andre som er like sinna. Nå håper Susanne Lundgren at foreldrene til tenåringsguttene finner ut hva de har gjort og tar et alvorsord med dem.