Tre unge menn løp leende vekk etter overfall på 82-årig kreftsyk mann

28/09/2017 16:30

Anniken Hauge

112
Foto: Met Police
Foto: Met Police
Tre unge menn moret seg over et voldsomt overfall, som etterlot en eldre kreftpasient med brukket rygg på åpen gate.

82-årig Ahmet Dobran var ute og handlet i august måned, da han ble utsatt for et voldelig og grufullt ran av tre unge menn som løp fra gjerningsstedet øst i London.

Den 82-årige mannen pådro seg alvorlige skader, og falt i bakken med tre brukne ryggvirvler. Den 83-årige mannen ble et lett offer for mennene, da han lider av både kreft og Parkinson sykdom.

Derfor har politiet i London nå valgt å offentliggjøre overvåkningsbildene av de tre antatte gjerningsmennene, skriver britiske Metro. 

- Han hadde vært ute og handlet da han ble overfalt, og han hadde innkjøpsposer i begge hendene, hvilket gjorde ham ytterlige sårbar under overfallet. De avstumpede mennene ropte og skrek til ham mens de overfalt ham, forklarer ledende etterforsker Sam Bush til den britiske avisen Daily Mirror. 

Gjerningsmennene stakk av med den 82-årige mannens gullarmbånd og Longines-klokke, før de løp leende ned gaten som man kan se på overvåkningsbildene.

Overfallet skjedde i Newham i det østlige London 27. august, rett før klokken 19.

Ahmed Dobran brakk ryggen og har vært innlagt siden overfallet i august. Foto: Met Police

Det var disse tre unge mennene som leende løp fra gjerningsstedet etter å ha brukket ryggen på den 82-årige mannen. Foto: Met Police

Den 82-årige Ahmet Dobran har vært sengeliggende siden det voldsomme overfallet, og det er vondt for mannens to barn å se deres far være sengeliggende.

- Vi er rystet over at noen kan finne på å gjøre noe slikt mot en gammel, forsvarsløs mann. Faren vår er ikke typen som holder seg innendørs, men nå er han tvunget til å holde seg her resten av livet. 

- Han pleier å resie til Kypros for å besøke resten av familien. Men det er han ikke lengre i stand til å gjøre, sier de to barna hans, som ønsker å være anonyme, til britiske Metro. 

Saken har vakt stort sinne i Storbritannia, hvor politiet altså håper at noen kan gjenkjenne mennene på bildene, slik at de kan bli straffet for det ondskapsfulle ranet.

Toårig belgisk jente fryktes grillet levende av sin egen mor

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.