En allsidig og smakfull miks som garantert løfter grillmåltidet!
Akkurat nå leser andre
Denne krydderblandingen er perfekt som rub til Texas-spareribs, men passer også utmerket til annet svinekjøtt eller kylling på grillen.
Denne oppskriften gir cirka 6 dl rub. Oppbevar krydderblandingen i et glass med lokk eller en lufttett boks, og bruk den i løpet av sommeren. Den passer spesielt godt til spareribs, pulled pork og andre svinestykker, men er også fantastisk på kylling!
Ingredienser:
-
125 g brunt sukker
-
160 g sukker
-
50 g paprikapulver
-
25 g hvitløkspulver
-
75 g salt
-
25 g malt sort pepper
-
10 g malt ingefær
-
15 g løkpulver
-
7 g malt spisskummen
-
4 g chipotle chilipulver
Fremgangsmåte:
-
Bland ingrediensene til krydderblandingen (rub) godt sammen med en stavmikser, i en kjøkkenmaskin eller i en morter.
-
Hell over på glass med tettsluttet lokk.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no.
Sulten på mer? Sjekk ut vår MAT-SEKSJON!