Disse stjernetegnene bør ALDRI bo sammen

26/06/2024 22:00

Sofie

Astrologi
Foto: Shutterstock
Ikke alle har problemer med å bo under samme tak. Men disse seks stjernetegnene bør absolutt ikke bevege seg sammen.

Det er (for de fleste) alltid hyggelig å flytte inn med partneren for første gang.

Venner og familie hjelper til med flyttelasset, og det nye paret må under flyttingen ta stilling til om det også er plass til de massive gulvhøyttalerne, eller om kontoret skal gjøres om til et improvisert walk-in-closet.

Denne typen småkonflikter finnes i alle forhold når par flytter sammen, men det gjelder absolutt ikke disse seks stjernetegnene, som rett og slett ALDRI skal flytte sammen.

Skorpionen (23. oktober - 24. november) og Tvillingene (21. mai - 20. juni)

Det er virkelig en dårlig idé for en Tvilling og en Skorpion å bo under samme tak, og det er rett og slett fordi personlighetene til de to stjernetegnene er for forskjellige og har vanskelig for å møte hverandre.

Gemini er ekstremt sosial og kan snakke øret av deg. De elsker sladder og den sosiale forbindelsen som skapes når du har noen saftige hemmeligheter å dele.

Men Skorpionen har det ikke på samme måte i det hele tatt. Selv om Skorpioner også elsker andres hemmeligheter, når Tvillingene deler andres ulykke, fører det automatisk til at Skorpionen ikke stoler på partneren sin.

Så Scorpio krever tillit og at de kan stole på hverandre under samme tak, og over tid under samme tak vil Gemini bli frustrert over Skorpionens manglende tillit og store behov for privatliv.

Kreps (21. juni – 22. juli) og Væren (21. mars – 19. april)

Kombinasjonen av en Væren og en Kreps er rett og slett en for stor følelsesmessig bombe, som stadig står i fare for å eksplodere.

Væren, med sitt flotte temperament, er klare til å ta på seg enhver utfordring og clinch med andre mennesker som tråkker på tærne hver morgen.

Kreps, på den annen side, er mye mer sensitiv og må omfavnes og beskyttes, og setter stor pris på at partneren deres kan være deres skjold mot livets utfordringer.

Her vil Væren føle at Krepsen krever for mye tid og omsorg, noe som drar Væren ned i jorda. Krepsen vil derimot føle at Væren kjører over dem og er fullstendig likegyldig til følelsene og problemene Krepsen går gjennom.

De er derfor en skikkelig dårlig match under samme tak.

Fiskene (19. februar - 20. mars) og Jomfruen (23. august - 22. september)

På papiret er Fiskene og Jomfruen en god match. De motsatte stjernetegnene har hver styrke som de selv mangler.

Jomfruen er praktisk, logisk og veldig detaljorientert, mens Fiskene er litt mer avslappet og ikke alltid betaler regningene i tide, kommer ofte for sent og glemmer å gjøre husarbeidet.

Jomfruen blir derfor fort lei av å leke mor og barnevakt for de konstant flyktige og distraherte Fiskene, som ikke forandrer seg.

Merk: Det er verdt å merke seg at det ikke ligger noen vitenskap bak det ovennevnte, og derfor kan folk med de nevnte stjernetegnene selvsagt leve sammen.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.