Et uvanlig kjæledyr: Villsvinunge flyttet inn hos belgisk par

21/06/2024 09:00

Emma

Dyr
Foto: Facebook / lavenir.net
Foto: Facebook / lavenir.net
Paret nyter livet med sine spesielle kjæledyr.

Når du tenker på kjæledyr, kan villsvin ikke være det første som kommer til hjernen. Men for Grégory Guiot og Tiffany Pierre fra Belgia har dette uvanlige valget av kjæledyr blitt en uunnværlig del av livet.

Det skriver Oddity Central

Det hele begynte en desemberdag i fjor, da Grégory fant en 700 grams villsvinunge som hundene hans hadde oppdaget under en jakttur.

Grégory kunne ikke få seg til å forlate den lille ungen til en usikker skjebne i naturen. Så han tok det med hjem til partneren sin, Tiffany, med en plan om å bare ta vare på det til de fant en mer permanent løsning.

Men etter hvert som dagene gikk, ble de raskt glad i den lille villsvinungen, som de kalte Oscar. Planen om å sende ham ut til en gård ble raskt skrinlagt. De innså at Oscar allerede hadde blitt en del av familien deres.

Oscar har nå sin egen sofa, puter og pledd i hjemmet, og han er ikke sjenert for å kreve sitt territorium når gjestene nærmer seg eiendelene hans.

Med en vekt på 80 kilo er han allerede utrolig sterk, og han forventes å vokse til hele 120 kilo i løpet av det neste året. Grégory innrømmer at det allerede er Oscar som går ham når de er ute.

Villsvin er kjent for sin intelligens og sterke luktesans, og Oscar er intet unntak. Han stopper ikke før han har funnet den minste smulen på kjøkkenet, noe som har ført til at Grégory og Tiffany har fjernet håndtakene fra alle skapene.

Oscar har også tilpasset seg livet innendørs. Han signaliserer pent når han går ut, og har ingen problemer med å rengjøre hovene når han kommer inn igjen.

"Jeg sover med ham på sofaen," sier Tiffany.

"Han vet ikke hvordan han skal sove alene, selv når jeg tar en dusj, noen ganger er det vanskelig for ham."

Kjærligheten til denne uvanlige familien er et bevis på at kjærlighet kommer i mange former – noen ganger med fire ben og snute.