Et uvanlig kjæledyr: Villsvinunge flyttet inn hos et belgisk par

20/06/2024 14:00

Sofie

Dyr
Foto: Facebook / lavenir.net
Foto: Facebook / lavenir.net
Paret nyter livet med sitt spesielle kjæledyr.

Når du tenker på kjæledyr, er villsvin kanskje ikke det første du tenker på. Men for Grégory Guiot og Tiffany Pierre fra Belgia har dette uvanlige valget av kjæledyr blitt en uunnværlig del av livet deres.

Det hele begynte en desemberdag i fjor, da Grégory fant en villsvinunge på 700 gram under en jakttur som hundene hans hadde oppdaget. Det skriver Oddity Central

Grégory klarte ikke å overlate den lille ungen til en usikker skjebne i naturen. Så han tok den med hjem til partneren sin, Tiffany, med en plan om å bare passe på den til de fant en mer permanent løsning.

Men etter hvert som dagene gikk ble de raskt fornøyde med den lille villsvinungen, som de kalte Oscar. Planen om å sende ham ut på en gård ble raskt forlatt. De innså at Oscar allerede hadde blitt en del av familien deres.

Oscar har nå sin egen sofa, puter og tepper i hjemmet, og han er ikke sjenert for å kreve territoriet sitt når gjester nærmer seg eiendelene hans. 

Med en vekt på 80 kilo er han allerede utrolig sterk, og han forventes å vokse til hele 120 kilo i løpet av det neste året. Grégory innrømmer at det allerede er Oscar som går med ham når de er ute.

Villsvin er kjent for sin intelligens og sterke luktesans, og Oscar er intet unntak. Han stopper ikke før han har funnet den minste smulen på kjøkkenet, noe som har fått Grégory og Tiffany til å fjerne håndtakene fra alle skapene.

Oscar har også tilpasset seg livet innendørs. Han signaliserer fint når han må ut og har ingen problemer med å få renset hovene når han kommer inn igjen.

"Jeg ligger med ham på sofaen," forteller Tiffany til meg. "Han vet ikke hvordan han skal sove alene, selv når jeg tar et bad er det vanskelig for ham noen ganger." 

Denne uvanlige familiens kjærlighet er et bevis på at kjærlighet kommer i mange former – noen ganger med fire ben og en snute.