Et uvanlig vennskap: Kvinnen har matet den samme villrevefamilien i 25 år

05/07/2024 06:00

Sofie

Dyr
Foto: Instagram / Shazzababie
Foto: Instagram / Shazzababie
Det har utviklet seg et uvanlig vennskap mellom kvinnen og revene.

I en liten by i East Kilbride, South Lanarkshire, har Sharon Hughes gjort noe ganske uvanlig de siste 25 årene. Hver dag har hun ønsket en revefamilie velkommen på verandaen sin, hvor de har fått alt fra pølser til kinesisk takeaway. 

Det som startet som en tilfeldig godbit for et par nysgjerrige rever har utviklet seg til en bemerkelsesverdig tradisjon som nå deles med verden gjennom TikTok og Instagram. Det skriver Oddity Central.

Det hele begynte for et kvart århundre siden, da et par rever dukket opp i Sharons hage. Hun kastet litt mat til dem og de kom tilbake for mer. Siden den gang har generasjonsskiftet skjedd, og Sharon mater nå fjerde generasjon rev. 

"Jeg husker at jeg matet oldeforeldrene deres," sier Sharon Hughes.

Hver morgen ringer Sharon Hughes med sin spesielle samtale, og snart blir verandaen hennes fylt med åtte nysgjerrige og sultne rever. De er lett gjenkjennelige for Sharon Hughes, som har oppkalt dem etter deres spesielle karaktertrekk. 

«Twisty har fått navnet sitt fordi hodet hans vipper til siden. Veterinæren tror det sannsynligvis er genetisk," forklarer hun og fortsetter: "Charles fikk navnet sitt da han dukket opp for første gang på kroningsdagen."

For å sikre helsen til revene holder Sharon nøye øye med dem og gir medisiner etter behov ved å legge spesielle smertestillende og medisiner i godbitene etter samråd med en lokal veterinær.

Revene viser sin takknemlighet ved å bringe Sharon små gaver som mus, som de legger igjen på dørstokken. Men ikke alle på sosiale medier deler Sharons entusiasme. 

Noen kritiserer henne for å mate ville dyr, noe mange dyreeksperter fraråder.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.