Fjern fluer, mygg og andre insekter på mindre enn 10 minutter

02/05/2024 16:00

Sofie

Dyr
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Visste du at det finnes en metode for å fjerne fluer, mygg og kakerlakker på mindre enn 10 minutter? Les om hvilket produkt det er og hvordan det brukes.

Med en spesiell naturlig ingrediens kan du enkelt holde mygg, fluer og kakerlakker unna.

Effekten er rask og på mindre enn ti minutter vil myggen være borte, og rense hjemmet ditt og andre steder for deres tilstedeværelse. Her er hvordan du bruker nellik.

Nellik er et utmerket middel mot fluer og mygg

Nellik fås ved å tørke knoppene til planten Eugenia caryophyllus før de blomstrer. Når de blir mørkere og stivne, tar de form av spiker med hoder.

De er kjent for sine antiseptiske, smertestillende og kjølende egenskaper. Denne planten ser også ut til å ha gunstige mentale effekter ettersom duften fremmer positive reaksjoner, konsentrasjon og også brukes til å rense miljøet.

Men den har også en sterk frastøtende effekt, siden dens vedvarende lukt er kjent for å være uønsket av insekter, fluer og kakerlakker. Å bruke den riktig til å tilberede blandinger som holder dem unna har blitt en veldig populær løsning. Dette er hovedsakelig fordi effektene er virkelig ekstraordinære.

Hvordan forberede nellik mot fluer

Tilberedningen av en blanding med nellik for å holde unna insekter, fluer og kakerlakker er enkel, men andre ingredienser er nødvendig.

Dette inkluderer eterisk olje med eukalyptus, som også er effektivt til å avvise angrep fra insekter og kakerlakker. Slik lager du blandingen:

  1. Legg en håndfull nellik i en liten plastbeholder.

  2. Tilsett litt etylalkohol.

  3. Hell noen dråper eukalyptusolje i beholderen.

  4. Rør beholderen og fyll den mer enn halvveis med grovt salt. Når saltet er tilsatt, tilsett etylalkohol til saltet er dekket. Tilsett noen flere nellik, noen ekstra dråper eukalyptusolje og litt mer etylalkohol.

  5. Dryss litt mer salt og beholderen er nå klar til å holde fluer, mygg og kakerlakker unna.

Slik bruker du blandingen

Du kan bruke beholderen med blandingen inne på kjøkkenet, på terrassen, på soverommet og alle andre steder der det er fluer og mygg. Du kan forberede det på stedet, og effekten vil vare i flere dager.

På stedet der du har plassert beholderen vil det ikke lenger være fluer og mygg. Du vil derfor bli fullstendig frigjort fra deres irriterende tilstedeværelse.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.