Great Dane møter "lillebror" for første gang - internett smelter over forholdet deres

03/07/2024 10:00

Sofie

Dyr
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Internett elsker det søte møtet mellom den store hunden og den nyfødte babyen.

Med en imponerende høyde og vekt er en Grand Danois kjent som giganten innen hunderaser.

Katy Vanden Heuvel fra Grand Rapids, Michigan var derfor litt bekymret for hvordan hennes enorme, men kjærlige hund ville reagere på det nyeste medlemmet av familien. Det skriver Newsweek.

Men alle bekymringer forsvant umiddelbart da de nybakte foreldrene kom hjem med «lillebror», Vince, fra sykehuset i mars 2024. 

Greta klarte knapt å holde begeistringen sin, men hun visste instinktivt at hun skulle være mild med den lille nye. 

En video delt på TikTok (@greta_the_great_) viser det rørende øyeblikket Greta møter sin nye lillebror. Videoen har allerede fått over 290 000 visninger og 21 000 likes – et tydelig tegn på at denne historien har slått an hos mange mennesker.

"Greta var så spent da vi tok med Vince hjem; halen hennes ville ikke slutte å logre," sa Katy Vanden Heuvel. "De har vært uatskillelige siden den gang. Greta må ha ham i synsfeltet hele tiden, og Vince er forelsket i Greta."

En Great Dane er kjent for sin tålmodighet og vennlighet, spesielt med barn, ifølge American Kennel Club (AKC). 

Den er kjent som familiens beskytter, ikke bare på grunn av dens betydelige størrelse, men også på grunn av dens årvåkenhet og hengivenhet. 

Greta bekrefter denne stereotypen mens hun sakte og forsiktig navigerer rundt Vince, bare spiller når hun vet at det er trygt.

Katy Vanden Heuvel og mannen hennes føler seg heldige at sønnen deres vil vokse opp med en så hengiven og kjærlig "storesøster". 

Selv om hunderasen har kortere levetid på grunn av størrelsen, håper de Greta vil være en del av familien deres i mange år fremover.

Etter å ha delt det søte klippet på TikTok, har Katy Vanden Heuvel mottatt mange hjertevarme meldinger fra andre Great Dane-eiere som deler historier om hvor tålmodige og kjærlige deres egne hunder er med barn. 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.