Kattens eier prøver å forlate hjemmet - men katten hennes har helt andre planer!

02/07/2024 13:00

Emma

Dyr
OBS Arkivfoto / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto / Foto: Shutterstock.com
Katteeieren og katten er ikke helt enige om eieren skal gå ut døren.

En kvinnes forsøk på å forlate huset sitt ble gjentatte ganger forpurret av hennes målbevisste katt, og resultatet har tatt TikTok med storm.

Det skriver Newsweek.

Katteeieren har delt en morsom TikTok-video der hun gjentatte ganger prøver å ta bilnøklene fra bordet. Men hver gang hun strekker seg etter dem, hveser den oransje katten hennes og legger seg fast på nøklene.

Katten gjør det klart: å forlate huset er ikke et alternativ.

Den humoristiske videoen har ikke bare underholdt millioner av seere, men har også utløst samtaler om kattens intelligens og deres sterke bånd med eierne sine.

Ifølge BondVet har katter komplekse hjerner som gjør dem i stand til å løse problemer, huske tidligere hendelser og forstå menneskelige følelser. Faktisk er intelligensen til katter sammenlignbar med en 2 år gammel baby.

BondVet forklarer videre at katter har utmerket kort- og langtidshukommelse. De kan trenes opp til å ringe med bjeller eller åpne dører, og de kjenner igjen navnene sine.

Katter er også kjent for sin uavhengighet og evne til å ta sine egne beslutninger, i motsetning til hunder som ofte søker sosiale belønninger.

De har en naturlig indre klokke som dikterer når de skal jakte og hvile, men de er også smarte nok til å tilpasse sin oppførsel til våre daglige rutiner.

Imidlertid har denne spesifikke katten tydeligvis sin egen agenda. Med over 3.7 millioner visninger på TikTok har videoen raskt fått viral status.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.