Se den søte videoen: Hundene møter sin nye kattunge og internett ler

08/06/2024 16:00

Sofie

Dyr
Foto: TikTok
Foto: TikTok
De to hundene har en spesiell måte å ønske det nye familiemedlemmet velkommen.

To border collies fra Kildare, Irland har tatt internett med storm med sine morsomme og intense reaksjoner på en ny kattunge i hjemmet. 

Hundene, Roxy og Luna, bor sammen med eieren sin Anna Martinez, som ofte redder dyr og dermed introduserer nye katter i huset. Det skriver Newsweek.

Selv om Roxy og Luna er vant til katter, kan de ikke ignorere gjeterinstinktene deres. Martinez fortalte Newsweek at hundene "elsker hver enkelt av dem", men de må alltid vite hvor de nye kattene er.

En video delt på TikTok 27. mai viser den lille kattungen Marisol som sover fredelig på sofaen, mens Roxy og Luna stirrer intenst på henne og med bare noen få centimeter unna henne. 

Videoen har fått nesten 40 000 visninger på to dager. 

I videoen sier Martinez: "Tenk deg å være hundene mine og få en ny katt av og til og bare aldri komme over det, bare aldri akseptere at det bare er en katt. Det er ikke noe spesielt. Dere har som allerede hatt fem. Og den sover også."

Det som gjør videoen enda morsommere er de forskjellige ansiktsuttrykkene til de to hundene. Roxy ser alvorlig og bekymret ut, mens Luna har et bredt, glad smil om munnen. 

Kommentarene på TikTok viser at mange synes det er morsomt at hundene «bokstavelig talt prøver å gjete en katt».

Martinez forklarte at hundenes reaksjoner viser at katter og hunder kan komme godt overens. Hun har reddet syv katter i løpet av årene, og colliene har elsket hver og en av dem. 

"De er gjetere av instinkt, så naturligvis må de vite hvor kattene er til enhver tid! Hvis vi kaller en katt, vil hundene finne dem," sa hun.

Inntil Marisol ankom, hadde hundene stirret intenst på deres siste redning, Geovani, som nå er «glad for å ha litt fred». Etter bare seks dager er Marisol allerede i ferd med å finne seg til rette, selv om Martinez sier om hundene at "de FORTSATT stirrer på kattungen."