Endelig! Nye handlevogner gjør shopping til en lek for tvillingforeldre

12/10/2016 21:00

Anniken Hauge

Forbruk
Foto: Facebook - Mattias Bergensjö, Agnes og Ellie, Martina Kriborg
Foto: Facebook - Mattias Bergensjö, Agnes og Ellie, Martina Kriborg
Det kan kjennes ut som at man har fire ben og fire armer når man skal handle inn med små barn. Derfor var 24-årige Martina Kriborg fra Skåne på vei til å gi opp når det skulle gjøres innkjøp; inntil nylig. Med et par tvillingjenter og et barn som bare er 14 måneder eldre, var det ikke utelukkende nysgjerrige barnefingre hun skulle passe på, men ganske enkelt plassmangel i handlevognen og mellom radene av varer. Til slutt gikk hun til sjefen for det lokale supermarkedet ICA Arons, og bad ham om hjelp. Hun hadde lest i en gruppe på Facebook at andre mødre har bedt sin lokale kjøpmann om å bestille en spesiell tvillingvogn til butikken – og det synes sjefen Mattias Bergensjö heldigvis var en gode idé. Få uker etter samtalen med Martina lyder det populære budskapet på butikkens Facebook-side: - Hei kjære kunde. Vi vil bare vise deg vår nye tvillingvogn som du kan finne i butikken. Se bare hvor glad man blir for å sitte ved siden av søsteren sin! I vognen sitter Martinas tvillingjenter Agnes og Ellie med store smil om munnen. - Vognen er hovedsakelig ment for tvillingforeldre, men barn med pseudotvillinger (barn født med mindre enn to års mellomrom, red.) er også velkomne til å bruke vognen, skriver butikken videre. Og det gjør det med stort hell. - Det var tre stykker som brukte den første dagen. Det har virkelig vært en suksess, sier Mattias Bergensjö til mediet Aftonbladet. Du kan lese hele innlegget fra butikken her:    

Det kan kjennes ut som at man har fire ben og fire armer når man skal handle inn med små barn.

Derfor var 24-årige Martina Kriborg fra Skåne på vei til å gi opp når det skulle gjøres innkjøp; inntil nylig.

Med et par tvillingjenter og et barn som bare er 14 måneder eldre, var det ikke utelukkende nysgjerrige barnefingre hun skulle passe på, men ganske enkelt plassmangel i handlevognen og mellom radene av varer.

Til slutt gikk hun til sjefen for det lokale supermarkedet ICA Arons, og bad ham om hjelp. Hun hadde lest i en gruppe på Facebook at andre mødre har bedt sin lokale kjøpmann om å bestille en spesiell tvillingvogn til butikken – og det synes sjefen Mattias Bergensjö heldigvis var en gode idé.

Få uker etter samtalen med Martina lyder det populære budskapet på butikkens Facebook-side:

- Hei kjære kunde. Vi vil bare vise deg vår nye tvillingvogn som du kan finne i butikken. Se bare hvor glad man blir for å sitte ved siden av søsteren sin!

I vognen sitter Martinas tvillingjenter Agnes og Ellie med store smil om munnen.

- Vognen er hovedsakelig ment for tvillingforeldre, men barn med pseudotvillinger (barn født med mindre enn to års mellomrom, red.) er også velkomne til å bruke vognen, skriver butikken videre.

Og det gjør det med stort hell.

- Det var tre stykker som brukte den første dagen. Det har virkelig vært en suksess, sier Mattias Bergensjö til mediet Aftonbladet.

Du kan lese hele innlegget fra butikken her: