Gjør garderoben klar til våren

Solen skinner og varmegradene begynner å stige ute. Våren er kommet, og sommeren er heller ikke langt unna. Da er det endelig tid for å legge vekk vinterklærne, og dra frem vår- og sommergarderoben. Hvordan gjør en egentlig klar garderoben til våren? Her får du mange gode tips om hvordan du gjør deg klar til våren og en ny motesesong.

Tøm og rydd garderobeskapet ditt

Det er tid for vårsesong i garderobeskapet. Vi trenger ikke vinterklærne lenger. Skal du ha en opprydning? Ta frem alt du har i garderobeskapet, legg det utover og sorter. Spør deg selv om hva du ønsker å beholde og hva du skal gi bort eller kvitte deg med. Her må du være besluttsom! Et lurt tips er å henge de klærne du ikke er helt sikker på om du vil beholde, i motsatt retning av de andre. De du bruker snur du samme veien som de andre. Etter ett år kan du rydde bort de du ikke har brukt.

Pakk bort plagg som tilhører en annen sesong

Om vinteren har vi mange plagg som ikke brukes om våren og sommeren. Dunjakker, skibukser og stillongs trenger ikke ta opp plassen i klesskapet vårt i vår- og sommersesongen. Du kan kjøpe bokser i plast eller papp som egner seg for oppbevaring. De som er i plast er også helt tette, det er bare å sette de bort på loftet eller i kjelleren, og når vinteren kommer hentes de fram igjen. Det du ikke ønsker å beholde, kan du prøve å selge på nettet. Du kan også finne Gant klokker her du finner nemlig alt mulig for salg på nettet.

Organiser garderoben din

Det er mange gode tips å ta med seg angående det å organisere garderoben. Det er viktig at klærne henger fint. Du kan sortere dem etter farge, for eksempel fra lyse til mørke. Du kan også henge eller legge klærne etter tykkelse og variant. Har du kjoler, kan du sortere dem etter type. Bukser kan du legge pent sammenbrettet etter hverandre i stedet for oppå hverandre, for enklere å huske hvilke bukser du har. Dette gjør det enklere å holde garderoben oversiktlig. Det er lurt å rydde i sko-skapet også, og trenger du nye, så Kjøp sko online på Skoringen.no!

Finn klær som kan brukes sammen.

Skal du rydde i skapet ditt? Sett av god tid. Dette tipset er ikke så dumt: Prøv å finne klær som passer sammen og sett sammen antrekkene. Har du forskjellige fine klær og sko som ikke passer sammen med noe annet i garderoben, men som du gjerne ville brukt? Da er det lurt å gå til innkjøp av klær som passer til disse delene, slik at du får mange nye antrekk i garderoben din. Da slipper du også å legge bort så mange klær.

Oppdater garderoben din med sesongens trender

Du har ryddet i garderobeskapet, gjort rent i skuffer og skap, samt fått vekk alt støvet og skitten. En ryddig garderobe er flott, men det er kjekt å oppdatere garderoben med antrekk fra sesongens trender. De største trendene i år er statement-armer, rysjer, volanger, tyll, striper, statement-tekst, markerte skuldre, blazere, helhvitt, blomstermønster, synlig BH, 80-talls glam, midjebelte, fargede solbriller og minivesker. Trendfargene er rosa, blått, brunt, rødt og gult. Du finner også en sporty undertone som preger plaggene, som asymmetriske skjæringer, T-skjorter og lave sko. Husk å kjøpe antrekk som du gjerne bruker, og som passer inn i garderoben din!

Rydd og få en organisert garderobe til våren

Våren er en fantastisk tid. Vi går mot lysere tider og snart er sommeren på vei. Det er også tid for å skifte til en lettere klesstil, fra vinterklær til vår- og sommerklær. Du har nå fått mange gode tips om hvordan du rydder vekk vinterklærne, og hvordan du kan få en ryddig og godt organisert vår- og sommergarderobe.