GNP Energy – få den riktige strømavtalen i dag

Det er veldig enkelt å skifte til GNP Energy. Faktisk tar det kun to minutter, og når du velger å bli kunde hos GNP Energy er du også med på å utfordre de aller største gigantene på markedet, slik at vi alle sammen kan få billigere strøm.

Om GNP Energy

GNP Energy produserer ikke strøm selv. Derfor har de heller ingen interesse i å ta høye strømpriser. I stedet for å ta seg betalt for altfor høye strømpriser har GNP Energy andre ambisjoner og målsetninger. Dette skaper blant annet en forutsigbarhet for kundene, samt de aller laveste strømomkostningene over tid.

GNP Energy er en strømleverandør til 4 land, nemlig Danmark, Sverige, Finland og Norge. Det er et ungt firma med 27 ansatte til sammen, men selv om det er et relativt nytt firma, så har GNP medarbeidere med lang erfaring innenfor energibransjen, alt fra rådgivning og salg, til handel med strøm på Nord Pool.

Her finner du ingen tunge og svære reklamebudsjetter, eller store og luksuriøse lokaler. Fokuset er på å ha en så effektiv forretning som mulig, og det innebærer en drift med så lave omkostninger som overhodet mulig.

Hvis du har lyst til å følge oss i dagliglivet så kan du blant annet følge oss på Facebook. Du finner oss på facebook.com/GnpEnergyNorge/.

GNP Energy satser på å være en kompetansevirksomhet. Det er fokus på medarbeidernes muligheter for å kunne utvikle seg både faglig og sosialt. Et godt arbeidsmiljø er viktig for at bedriften skal kunne utvikle seg. Medarbeiderne er selve grunnsteinen i bedriften.

Hva kan GNP Energy tilby?

Det tar kun to minutter å skifte til GNP Energy, og du kan få en strømavtale uansett om du er en privatperson eller en bedrift. På hjemmesiden kan du se flere forskjellige løsninger og pakker. 

Hvis du bestiller produktet Folkepakka, så får du også en fornøydgaranti. Det betyr at hvis du som kunde ikke er fornøyd med avtalen din, så får du tilbake fastleddet for inntil 6 måneder.

Finn den avtalen som passer for deg

Når du velger å bli kunde hos GNP Energy, så vil du fort innse at du har flere valgmuligheter. Ambisjonen er å ha markedets mest fornøyde kunder, og det får de ved blant annet å ha lave strømpriser. Forskjellige pakker passer til forskjellige behov. Her går vi gjennom tre ulike pakker, slik at du kan få vite litt mer om valgmulighetene hos GNP Energy, og samtidig få innblikk over hvor store variasjoner det kan vøre i de ulike pakkene.

Folkepakka

Hvis du velger Folkepakka, så får du en god avtale. Den unngår blant annet pristopper, fordi prisen holder seg på et forutsigbart og stabilt lavt nivå. Prisen forekommer som en månedlig betaling på faktura, og kan foretas enten via e-post, epostfaktura, eFaktura eller Avtalegiro. Hvis du velger en av de siste løsningene slipper du for noen form for fakturagebyrer. Pakken har ingen bindingstid, noe som er en kjempefordel for deg som kunde. Du er med andre ord ikke bundet til å opprettholde avtalen dersom du finner ut at dette ikke er en avtale som passer for deg. Og som tidligere nevnt, så har Folkepakka en Fornøydgaranti.

Huspakka

For alle som gjerne vil ha kontroll over strømutgiftene, så er Huspakka et sikkert valg. Her betaler du for et årlig strømforbruk på 25 000 kWh, noe som er basert på et forventet årsforbruk. Hvis du betaler over nettet, så er det dessuten ingen fakturagebyrer tilknyttet denne avtalen. Hvis du har et esktra stort strømforbruk og gjerne vil unngå eventuelle overraskelser, så er dette den perfekte pakken for deg. Akkurat som med Folkepakka, så har Huspakka heller ingen bindingstid, dersom det ikke er avtalt noe annet.

Leilighetspakka

Denne pakka inkluderer et årlig strømforbruk på opptil 12 000kWh, og er en god løsning for den som kanskje ikke har så mye å rutte med. En student vil nok uansett benytte seg av mindre strøm enn en hel familie. Pakken har ingen bindingstid, noe som selvfølgelig alltid er en kjempefordel.

GNP Energy som utfordrer

GNP Energy utfordrer de store aktørene i kraftbransjen. Det krever en stor innsats. Og en av de områdene GNP Energy satser, er på kundeservice. Målet er å ha de aller mest fornøyde kundene i bransjen, og derfor stilles det hæye krav til GNP Energys kontakt til deg som kunde. De svarer kjapt på e-post, og ventetiden på telefon skal aldri være mer enn 30 sekunder. GNP Energy vet at det er mange utfordringer knyttet til å være en seriøs utfordrer på kratmarkedet, men det er en utfordring som blir tatt på strak arm. Og hvis det skulle være en feil GNP Energy er ansvarlig for, så blir den rettet opp umiddelbart. Kunden er, var og vil alltid være i fokus hos GNP Energy.

Hvis du gjerne vil vite mer om oss, så gå inn på Youtube, eller gå inn på hjemmesiden no.gnp.energy