LED ekstralys

LED teknologien har tatt verden med storm de siste årene. Det gjelder også for kjøretøy. LED trekker lite strøm men leverer styrke som ingen tidligere lysteknologi kjøretøy har brukt før. LED er også mye mer holdbart enn halogen, samtidig som det er mindre som igjen betyr enklere montering og plassering på din bil, buss, bobil, lastebil eller motorsykkel.

Vi har 60w LED ekstralys i vår nettbutikk som vil passe utmerket som ekstralys på hva du skulle ønske av kjøretøy. Lampen gir omtrent ingen varmegang som også betyr at omtrent all energien går til å lyse. Halogenlamper mister mye energi i form av varme. Derfor vil en 60w LED lampe gi mye mer lys enn en 60w halogen lampe. Faktisk sies det at LED reduserer energiforbruket med opp til 80%!

Grunnet LED er så kompakt og ikke krever hverken gass eller glødetråd, er levetiden mye lenger enn halogenlamper. De tåler også mye mer i form av vær, bevegelser, vibrasjoner eller slag. LED tåler også temperatur veldig godt og du har umiddelbar maks effekt uansett om det er varmt eller kaldt ute.

LED gir ingen infrarød eller ultrafiolett stråling i lyset. Det er også miljøvennlig ettersom LED gir mindre CO2 utslipp, det inneholder ikke kvikksølv, kadmium eller bly og at LED kan ofte resirkuleres.

Mange nye biler bruker LED som DRL (daylight running lights). Du kan dimme lyset på de fleste LED lamper (hvis dimbar) uten at fargen forandres. Det finnes flere og flere biler i dag som leveres med LED som hovedlys også. LED bruker linser, ikke reflektorer til å spre lyset.

Hvis du ønsker gode ekstralys til ditt kjøretøy, om det skulle være til bilen eller lastebilen eller kanskje bobilen, da har du kommet til rett sted!

Kjøp deler til bilen din på www.Reservedeler-online.co.no