Markedets nye lånetilbud

Man trenger ikke være redd for at man ikke skal bli tilbudt friske lån, selv etter at myndighetene har gjeninnført gjeldsregister.

Det er det alt for mange tilbydere til. Men uten dem som etterspør lån, ville det heller ikke vært like mange lånetilbydere.

Et av markedets nyeste lånetilbud finner man på Nanofinans.no, en nettside fylt opp med deilige lån. Og nå med bedre rente, kortere nedbetaling og flere fornøyde kunder. 

Visste du at det er enklere å bli kvitt kostbar gjeld og få en bedre hverdag, dersom du kombinerer forbrukslån med kredittkort? 

Sørg for å betale inn gode beløp hver måned på kredittkort, og finansier nedbetaling på forbrukslånet!

Lavere rente med eksempel

På nettsiden til Nanofinans vil man få tilbud på forbrukslån og refinansiering. Kanskje du skal prøve et forbrukslån, og se om du får en bedre hverdag med hurtig nedbetaling? Mulighetene er nemlig større for en lykkelig slutt og desto raskere oversikt over økonomien.

Send inn en digital søknad, og Nanofinans vil gjøre klare papirene for 13 ulike tilbydere -  sjekk ut disse betingelsene på lån til 150.000 kroner fra dem:

Eks. nominell rente fra 6,39 % til 21,95 %. Effektiv rente fra 6,81 % til 24,4 %. Eff. rente 13,2 %, 150.000 o/10 år, kostnad: 112.573, totalt: 262.573.

Det viktige å merke seg er den lave effektive renten, som starter på bare 6,81%. Dette er knapt mer enn renten i banken hvor du ikke får innvilget lån per dags dato.

Hvorfor la banken bestemme din skjebne, når du kan oppfylle drømmer med Nanofinans?

Refinansiering med nye betingelser

Skal du refinansiere flere lån og kredittkort, er det noen ting som er viktig å huske på. Med de nye betingelsene, kan man ikke sette lenger nedbetaling enn 5 år. All gjeld skal ha en ramme på maksimalt dette intervallet, og det gir mye større månedlige kostnader. Men det gir også mindre gjeldsbelastning.

Lån opp til 500.000 kroner ved å fylle ut søknaden. Gjør det enkelt og presist, så slipper du å sende inn flere dokumenter.

Nanofinans jobber i samme ånd som Axofinans, en formidler av lån og kredittkort til norske forbrukere. Sørg for en god privatøkonomi før du tar opp store lån hos en låneinstitusjon. Da vil nemlig livet blomstre og smilet alltid ligge på lur.

Det er ikke for sent til å bli herre over egen økonomi, velg Nanofinans for en skikkelig god rente med en hurtig avklaring!

Denne artikkelen er sponset.