Miljøvennlig led lysrør til hjemmet

25/06/2018 09:44

KC

Forbruk
Det er mange som ikke vet hvor lett, smart og anvendbart LED-lys er, og fortsetter derfor å sverge til de klassiske lyspærene.

Ledlyskilder er et godt sted å starte hvis man ikke vet så mye men er nysgjerrig og ønsker å vite litt mer om LED lysrør

Hvis du ikke kan noe som helst om LED-teknologien så er det noen grunnleggende ting som kanskje vil gjøre at du får økt interesse for akkurat denne typen produkter. LED-lyspærer er laget så de skal bruke mindre strøm enn de klassiske lyspærene, noe som fører med seg en rekke fordeler for både deg som bruker den og samfunnet generelt.

Dette fordi at en pære som bruker mindre strøm også vil koste forbrukeren mindre, og dermed være mer økonomisk, i tillegg til at det også vil være mye mer miljøvennlig å benytte seg av en slik pære. Utover dette er det mange som ikke vet er at man ofte kan erstatte sine gamle lyspærer med LED-lyspærer uten å gjøre noen ekstra forandringer. Det er minst like lett å montere en LED-lyspære som det er å montere en klassisk lyspære, og de fleste LED-produkter er laget til å passe inn i eksisterende lamper og armaturer, hvis ikke følger det med utstyr som gjør dette mulig.

Samme funksjonene som klassiske lyspærer

Selv om en LED-pære bruker mindre strøm betyr det ikke at den lyser svakere, dårligere eller har mindre spredning enn en klassisk lyspære. I tillegg til å ha alle de samme funksjonene som klassiske lyspærer så gir LED-teknologien pærene muligheten til å skape lyskilder som ikke kun har som funksjon å lyse et område opp.

LED-pærer kan komme i mange forskjellige farger og former, så du kan velge alt fra kaldt hvitt lys til for eksempel grønt, blått eller gult lys. De kan i mange tilfeller kobles opp til en dimmer slik at man hele tiden kan bestemme lysstyrken, og det er mulig å finne en LED-pære til alle slags formål – både til bruk inne og ute. 

Kanskje du til neste fest skulle prøve å skaffe en LED-lyslenke med pærer i forskjellige farger for å skape en litt ekstra gøyal stemning? Eller kanskje du skulle forsøke å installere en LED-lysskinne bak tv-benken for å skape en helt egen, koselig og varm stemning?

Det er virkelig kun fantasien som setter grenser for hva man kan benytte LED-lyspærer til, og hvis du er som mange andre, som alltid har brukt vanlige og klassiske lyspærer, så er kanskje dette en god mulighet for å prøve noe nytt? Du vil hvertfall ikke tape noe på det!