Reis bort fra stresset

Hvordan har du det – egentlig – for tiden? Hadde det ikke vært på tide med en aldri så liten reise der du slipper bort fra alt?

Reiser kan være så mye.

I ungdomstiden reise en gjerne på interrail, eller andre destinasjoner som kanskje har et spesielt ungdommelig tilsnitt. Senere reiser man kanskje på mer kulturelle turer, eller romantiske utflukter. 

Og det finnes jo reisemål for alt. Festlige turer til Ibiza, chartertur til Malaga, shoppingtur til Dubai, romantisk langhelg i Prais, teateruke i London, og så videre. Nettsteder som www.travelmarket.no

Stress ned med reiser

Det å legge ut på en reise trenger ikke være stressende om du fokuserer på reisen skal bli en belønning til deg selv. 

Og legg gjerne ut på reiser en gang i ny og ne. Som del av en pågående terapi. 

Kanskje etter en spesielt krevende periode på jobben, eller på et annet tidspunkt der du tenker at det kunne være greit met et lite frikvarter. 

Den eneste jobben du må gjøre er å finne ut akkurat hvilken type tur du vil ha. 

Hvilken type reise?

Dette avhenger selvsagt mye av om du reiser alene eller sammen med en annen, eller andre. Eller, sagt åp en annen måte: Om du reiser med kjæreste eller ektefelle, venn eller andre. 

Det handler selvsagt også litt om hvilke opplevelser du søker. 

Byreiser er alltid populære, på samme måte som de typiske solreisene er det. Så av og til er det som om du liksom bare trenger å føle asfalten fra Londons Shaftesbury Avenue i det du vindushandler et par bokhyller stappfulle med interessante titler fra de mange antikvariatene der i påvente av aftenens teaterforestilling. Eller å rusle rundt i Nice sin gamleby, kanskje på morgenen etter en kopp kaffe, da alle restaurantene fremdeles er stengte, og eierne og ansatte i full gang med forberedelser og varemottak.  

Eller om du rett og slett bare vil reise til et sted med masse sol, en herlig strand, og ingen andre bekymringer. 

Med og uten barn

Har du barn og skal de være med på reisen er det selvsagt ting du gjerne må tenke på, men om du bare setter av litt tid til forberedelser vi det gå bra. 

Sjekk sidene til Travelmarket, som vi nevnte ovenfor. 

De er gode på informasjon om reiser, og har ofte helt spesielle tilbud på destinasjoner over hele verden. Selv om du ikke er på jakt etter en reise akkurat nå kan det lønne seg å sjekke Travelmarket for å se hva som finnes akkurat nå. 

Og, om ikke annet, for å bli nærmere kjent med denne reiseaktøren. Men at det finnes mange gode pakker, tips og reisemål, innen alle kategorier, for familier med barn, det er det ikke tvil om. 

Bli inspirert!

Første skritt til å finne en reise som en kan ta for å stresse helt ned begynner gjerne på internett. Klikk deg videre inn på det vi nevnte over, og lag en sjekkliste over ideer på reisemål som du synes er spesielt interessante. Glem ikke at du ikke trenger mer enn to til fem dager, som et minimum, for å ha en fin reise, så dette er noe du kan få til hele året gjennom.