Smart kontorinnredning skaper bedre resultater

Trodde du at det å ha et gjennomtenkt interiør kun handler om ytre ting?

Det å tenke riktige interiørløsninger er ikke bare viktig for hjemmet ditt. Men det kan likevel virke som om folk fleste er flinkest på gode interiørløsninger der. 

Hva med kontoret ditt?

Smart kontorinnredning
Nettbutikker som Altistore har et ekstremt godt utvalg i møbler og alt innen innredninger. Og selv om Altistore faktisk har det meste av det du trenger uansett hvor du trenger det, er Altistore ekstra flinke på alt som har med innredning til kontor å gjøre. 

Et fag som flere burde bli opptatte av. 

Mange skjønner instinktivt at interiør kan være viktig, for et rom kan forandre seg betraktelig dersom du flytter på et objekt. En sofa som står i ett hjørne sørger for at rommet blirhelt annerledes fra om du plasserer sofaen i et annet hjørne. 

Er du oppstarter?
Om du er oppstarter, eller ikke ennå har et kontor, er du egentlig i en god posisjon. For da kan du jo begynne helt fra begynnelsen. Det er fint, for da har du gjerne ikke mye inventar fra før. 

Noe som letter alt. 
Det er fint for oppstartere å tenke på interiør og det visuelle uttrykket. For da kan en kanskje fokusere bedre de tankene en allerede har om sin egen bedrift. Samt rette oppmerksomheten på det som betyr mest for bedriften din. 

Dersom du allerede har en del møbler og inventar kan du med fordel kaste noe, men vent til du har planen for det nye interiøret klart. 

Planlegge nytt interiør
For selvsagt må du ha en plan når du skal foreta interiørmessige forandringer på kontoret ditt. 

Arbeidsflyten kan se slik ut: Det aller første handler om ideer. Sett deg ned og la ideene flyte. Men la ideperioden strekke seg over flere uker, eller måneder, slik at du kan hente inspirasjon fra de miljøene du oppholder deg i. 

Disse ideene kan være løse ideer på detaljer du liker; ting du har sett andre steder som fungerer. Men det kan også være større ideer eller tema. Deretter handler det om å se nærmere på finalekandidatene, og så bestemme seg for en løsning. 

Gode løsninger på kontoret
Det fine med å gjøre om på kontoret er at du åpner opp for interiørmessige løsninger som kan forandre arbeidsdynamikken. Alle forstår at visuelle signaler er viktig dersom en får inn kunder ofte til sin bedrift. Men god interiørdesign er så mye mer enn dette. 

Og målet er alltid at det visuelle og det funksjonelle går hånd i hånd. 

En god interiørarkitekt vil finne løsninger som vil kunne forbedre arbeidet mye. Og måten en kommuniserer internt og eksternt. Det er derfor mye å hente på å gjøre litt om på ditt allerede eksisterende kontor, eller ved å satse på litt skikkelig interiørdesign dersom du er i ferd med å starte for deg selv akkurat nå. Det er rart hvordan interiørmessige spørsmål kan virke inn på humør, arbeidsvilje, kreativitet, glede, etc. 

Men ekspertene er enige om at miljøet er viktig, så da handler det bare om å finne de gode ideene.