Spar penger ved å se etter tilbud og kampanjer

Hvis du er en ikke-hjemmehørende student, teller hver i budsjettet. Det vil derfor være en god ide å se etter de siste tilbudene og kampanjene for å lagre hvor du kan.

Du har endelig kommet inn i drømmestudien, men det krever at du bor i storbyen. Derfor har du tatt steget og flyttet teltstolpene opp til å være nær studioet og studentene. Men som ikke-hjemmehørende studenter er den eneste faste inntektene hver måned SU, og den lille beskjedne lønnen du får fra studentoppgaven din. Det er ikke mange unge studenter som lever et liv uten å snu hver krone for å få økonomien til å gå opp.

Hvis du også er en av dem som sliter med å få inntekter og utgifter til å leve godt side ved side hver måned, så har vi gode råd for deg her.

Se etter tilbud før du handler

Det er generelt mange unge studenter samt foreldre som gjør en stor feil når de handler for de mange måltidene i uken. De glemmer å se gjennom sitatene før de går inn i supermarkedet.

Det er ren latskap. Og i det lange løp kan det være en dum beslutning hvis du trenger å lagre hvor du kan. Som sagt, pengene er små på ikke-hjemmehørende SU, og sitatene hjelper deg med å spare mye penger i det lange løp. Det kan vel være at en sparing på en liten tiger eller en tronekrone virker svak og ikke er verdt turen. Men i det lange løp vil det være mye penger, slik at du kan bruke i andre - kanskje mer morsomme - sammenhenger.

Hvis du sparer tjue dollar hver gang du handler, blir det raskt flere hundre dollar i måneden, som du i stedet kan bruke på å ha det gøy i sosiale sammenhenger på studien.

Kampanjer sparer penger

Hvis du nettopp har flyttet, vil du mest sannsynlig finne Internett-leverandører, ha et nytt treningsabonnement og mer. Og i den sammenheng vil det være en stor fordel å gå på jakt etter de beste kampanjene.

Kampanjer er en del av organisasjonens kommunikasjonsstrategi, som prøver å få nye abonnenter eller kunder inn i den. Men hvorfor ikke bruke dem til din egen fordel når du fortsatt trenger å finne nye leverandører for leilighetens trådløse internett, TV-pakke og mer.

I tillegg til de grunnleggende abonnementene som trengs for en student som et trådløst nettverk, vil du ikke unngå å måtte betale vann, strøm og varme.

Men mange steder er det ikke bare en elektrisitets- og varmeforsyning, og i noen tilfeller kan det være en god besparelse hver måned at du undersøker markedet for de billigste leverandørene. Kanskje de selv har en kampanje som du kan hoppe på.

Hjelp deg selv og din økonomi

Hvis du begynner å være oppmerksom på de siste tilbud og kampanjer, kan du ikke bare hjelpe din økonomi, men også deg selv. Mange studenter stresser i hverdagen på grunn av stresset med den økonomiske situasjonen. Kampanjer og kampanjer kan hjelpe deg med å lagre hvor du kan. Kanskje bli kvitt den tunge byrden i hverdagen som en dårlig økonomi er.