Tips til å tjene flere penger fra sin egen sofa

20/11/2018 17:02

KC

Forbruk
Uansett om man sparer opp til en ferie eller ønsker seg et spesielt par sko, så har man som regel alltid bruk for ekstra penger.

Når man har betalt månedens husleie eller huslån, forsikringer, mat og annet forbruk så sitter man som oftest igjen med et minimalt overskudd. Ønsker man å tjene litt ekstra kan det være smart å undersøke hvilke muligheter man har.

Man kan selvfølgelig ta på seg småjobber som å male andres hus eller passe barn, men dette er både tidkrevende og krever at man har kompetanse innenfor området. Ønsker man å vite mer om hvordan man kan tjene penger hjemmefra så finnes det flere smarte forslag til dette. 

2 populære måter man kan tjene penger hjemmefra på 

  • Digital markedsføring 

Digital markedsføring eller reklame på sosiale medier har vært veldig populært helt siden internettet ble allemannseie. Metoden går ut på at man reklamerer for andres merkevarer, produkter og tjenester på nett, enten i gjennom sosiale medier som Facebook og Instagram, eller på sin egen hjemmeside eller blogg, og gjennom mail. Jo flere følgere og likes man har, jo større er sjansen for at man tjener penger på denne måten. Noen ganger får man betalt et engangsbeløp for reklamen, og andre ganger så får man en prosentandel av salget gjennom den linken følgerne benytter seg av. Det krever jo selvfølgelig at man deler innhold som andre synes er spennende, sånn at de velger å gi likes og følge plattformen. 

  • Bitcoins

Bitcoin har det siste året hatt en enorm vekst. Bitcoins er en form for digital valuta, som har hatt en stor vekst i verdi den siste tiden. Handel med Bitcoins er også en ypperlig måte å tjene litt ekstra på. Dette foregår ved at et automatisk system kjøper billige Bitcoins og selger de igjen til en høyere pris.

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.