Unn deg selv en god start og avslutning på dagen

18/07/2018 14:45

KC

Forbruk
Vi starter og avslutter dagen på badet, så når du først skal investere mye penger her, sørg for at du gjør det smart – og ordentlig.

Drømmebadet kan nemlig lett oppnås hvis du legger inn litt ekstra planlegging.

Sørg for en gjennomført stil

Ønsker du å skape ditt perfekte bad er det viktig å ta noen gode og gjennomtenkte valg slik at resultatet blir en gjennomført stil med helhetlige løsninger. Det er dog mye som skal på plass. Alt fra baderomsinnredning, blandebatterier, speil, dusjhode, dusjløsninger, badekar, hyller og knagger som man gjerne vil skal passe sammen. Et smart tips er å ta turen innom en baderomsleverandør. De hjelper deg mer enn gjerne med å finne den beste baderomsløsningen og tilbyr i tillegg alle produkter til et komplett bad. Husk at ved et eventuelt salg av din bolig er badet et av de viktigste rommene for en potensiell kjøper. Badet er derfor en god investering. 

Gult er kanskje ikke like kult, på lang sikt... 

Knall gul baderomsinnredning er kanskje veldig i vinden nå, men etter en periode kan du risikere at du har blitt ordentlig lei. Vil du å være vågal med fargevalget men samtidig ønsker en retrettmulighet, bør du velge en innredning med utskiftbare fronter. Går du for en mer sikker og klassisk stil kan du enkelt gi badet ditt et mer personlig og fargerikt uttrykk ved å sette inn planter, pynteting og lekre håndklær i forskjellige farger. Dette er en billig og smart måte å fornye badet ditt på, som enkelt kan justeres og suppleres. Gøy er det også!

Ha fokus på smart oppbevaringsløsninger

Tenk på smarte oppbevaringsløsninger når du velger baderomsinnredning, da behovet for oppbevaring kan endre seg med tiden. I dagens marked tilbys det mange gode løsninger, men en generell huskeregel er at det er alltid smart å velge skuffer fremfor dører. Det er også alltid bedre med litt for mye oppbevaringsplass, enn for lite.

Læs også:

Ekspertråd: Så ofte bør du vaske sengetøyet ditt En ekspert har avslørt at flere ting avgjør hvor ofte du bør vaske sengetøyet.