Christian Eriksen med stort overskud da han snakket om kollapsen

18/10/2021 12:34

Emma Sletta

Fotball
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En lagkamerat forteller hvordan Christian Eriksen fortalte med stort overskud om hjertestansen under EM.

Det er nå mer enn fire måneder siden en hel fotballnasjon holdt pusten og ba om at den dasnke landslagsspilleren Christian Eriksen skulle reise seg etter kollapsen under EM-finalen i Danmark.

Heldigvis gjenvant Christian Eriksen raskt bevisstheten, og han kunne dermed bli transportert ut av Parken på en båre, hvoretter han ble kjørt til Rikshospitalet for videre undersøkelse.

Mange ting har siden blitt skrevet om Christian Eriksens helse og fremtid i fotball, og nå blir kollapsen satt ord på igjen.

Denne gangen er det fra Christian Eriksens lagkamerat i Inter Milan, Alessandro Bastoni, som forteller til Kanalen Own Goals Twitch hvordan Christian Eriksen selv fortalte om hjertestansen da han besøkte klubben.

Bastoni forteller at Christian Eriksen fortalte om hele episoden med stort overskud, og til og med kunne kødde med det:

«Han beroliget oss alle. Han fortalte oss at han hadde det bra, og at han bare sov i fem minutter», sier Bastoni til Twitch-kanalen, ifølge media Sport.es

Den italienske Inter Milan-spilleren sier også at spillerne i klubben hadde vært veldig bekymret før Eriksens besøk, men at overskuddet hans gjorde en stor forskjell.

Christian Eriksens fotballfremtid er fortsatt ikke på plass, og Christian Eriksen har i tillegg til meldinger gjennom DBU ikke snakket med media selv.