Nesten ugjenkjennelig: Kan du se hvem det er?

16/05/2023 20:50

Mikkel Sletta

Fotball
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Denne tidligere verdenskjente mannen er idag nesten helt ugjenkjennelig.

Det gjør mannen en enorm bjørnetjeneste å omtale ham som 'fete Ronaldo' - men når du ser dette bildet, kan du lett forstå referansen.

Ronaldo Nazario, som han er mer passende kjent som, ble sett sole seg på en stor yacht utenfor kysten av Ibiza med noen nære venner og familie denne uken, med en ganske stor mage.

Vinneren av verdensmesterskapet i 2002 ble avbildet shopping i havet og kose seg med modellkjæresten Celina Locks, 32, mens paret nøt en luksuriøs familieferie.

Siden han gikk av med pensjon i 2011, har Ronaldo ivrig omfavnet overskudd og festlivsstilen han så desperat ønsket seg gjennom hele fotballkarrieren, og steget til allmektige 117 på sitt tyngste.

Det kom som liten overraskelse for de som fulgte ham tett etter Inter Milan, hvor han enkelt kunne spurte vekk fra motstanderen. I sine slankere dager var Ronaldo en av de raskeste spissene på planeten.

Han fikk monikeren 'Il Fenomeno' (kallenavn) etter å ha etablert seg som uten tvil verdens første 'komplette' midtspiss, takket være en dødelig blanding av tempo, kraft og teknisk briljans.

Han brøt først inn på scenen med det brasilianske Cruzeiro før han ble snappet opp av PSV i en alder av 17 i 1994. Der kunngjorde han seg selv til verden ved å score 54 mål på 57 kamper, og forsteinet Eredivisie-forsvarerne.

Foto: Shutterstock

Barcelona brøt verdensoverføringsrekorden for å bringe ham til Camp Nou i 1996 og Inter Milan gjorde det samme i 1997, og han ble den yngste som noensinne har mottatt Ballon d'Or bare måneder senere. Hele tiden fortsatte målene å flyte, men så stoppet en rekke brutale kneskader ham i sporet.

Desperat etter å redde karrieren, ble Ronaldo tvunget til å ofre eksplosiviteten som hadde definert så mye av spillet hans og gjort ham til verdens beste spiller. Dette er skrevet av Daily Star.

Han gikk glipp av hele 2000/01-sesongen, og store deler av sesongen på begge sider, men kom tilbake i tide for å lede Brasil til seier i verdensmesterskapet i 2002, og la spøkelsen fra 1998-turneringen til hvile og avsluttet et av sportens mest ufattelige comeback .

En overgang til Real Madrid fulgte like etter, og ble sammen med Zinedine Zidane og Luis Figo som Los Blancos siste Galactico. Men å leve etter Galactico-livsstilen har en pris, og søppelmat-elskende Ronaldo begynte raskt å legge på seg ganske mye.