Ødegaard gestus til fan: ”Jeg kunne ikke tro at jeg var så heldig”

01/09/2021 10:03

Emma Sletta

Fotball
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Martin Ødegaard (22) er i ferd med å bli en supporterfavoritt hos Arsenal. 12-åringen Charlie Bryant vil aldri glemme det nordmannen gjorde etter Arsenal-comebacket forrige uke.

Rett etter Arsenals 6-0-seier borte mot West Bromwich i ligacupen forrige uke gikk Ødegaard bort til tribunen der Arsenals supportere hadde samlet seg.

Ødegaard, som hadde notert seg for en nydelig målscoring i sin første kamp for Arsenal, tok av seg drakten og ga den til en ung Arsenal-supporter.

En liten gest for Ødegaard, en hendelse for livet for unge Charlie Bryant.

”Jeg ble helt sjokkeret da jeg så Martin komme bort til meg”, sier den unge gutten til NRK.

12-åringen forteller til NRK at Ødegaard brukte litt tid på å plukke ut hvem som skulle få drakten.

Det ble et rørende øyeblikk da Charlie skjønte at han var den utkårede.

”Han ga meg en «fist bump» og overrakte sin første Arsenal-drakt med nummer 8 på. Alle kompisene mine så det på TV, så jeg fikk masse tekstmeldinger etterpå, og jeg kunne ikke tro hvor heldig jeg var. Han hadde en flott kamp også, med en nydelig berøring på den målgivende pasningen før Sakas scoring”, sier 12-åringen.

Charles pappa Gareth Bryant var sammen med sønnen da Ødegaard ga bort drakten. Han takker den norske landslagsspilleren for at han ga sønnen et minne for livet.

”Jeg kunne ikke tro mine egne øyne fra der jeg sto lenger bak på tribunen. Charlie smilte fra øre til øre”, forteller pappaen til NRK.

Ødegaard forteller selv til NRK at han syntes det er veldig hyggelig at han kan være med til å glede andre.

”Jeg synes det er flott at han ble glad. Det er hyggelig at man kan glede andre. Hvis jeg kan glede andre ved å gi bort en drakt, så gjør jeg gledelig det”, sier Ødegaard. 

Drakten behandles allerede som et kunstverk for Charlie. Den henger til utstilling på soveromsveggen i en flott ramme.

Foto: Privat

 

 

 

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.