Stor gestus fra Christian Eriksen

22/07/2021 09:49

Emma Sletta

Fotball
Christian Eriksen har fått mye støtte og kjærlighet den siste måneden, og nå gir han tilbake.

Siden 12. juni i år har det vært liten tvil om hvem Christian Eriksen er.

Landslagsspilleren som kollapset midt på banen under Danmarks første EM-finalekamp mot Finland, og som senere måtte gjenopplives, var på alles lepper under finalen, og han følte støtte fra hele verden.

Etter en måned der Christian Eriksen har fått masse kjærlighet, har det imidlertid vært på tide å gi tilbake, og det gir glede i Middelfart, der Christian Eriksen vokste opp.

Pia Becker, prosjektleder for «Det gode liv», som skal bygge en plass for unge mennesker med fysiske og psykiske funksjonsnedsettelser, sier til TV 2 Fyn at Christian Eriksen og kjæresten Sabrina Kvist Jensen donerer penger slik at byggingen kan skje.

– Det betyr mye fordi han virkelig vil ha denne målgruppen. Han er en venn av folket, og han glemmer ikke vennene sine, sier Pia Becker om Christian og Sabrinas donasjon.

Hvis alle Pia Beckers planer er å bli en realitet, forventes det å koste rundt 50 millioner kroner. Det er imidlertid ikke kjent hvor mye penger Christian Eriksen og Sabrina Kvist Jensen har donert til prosjektet.