Treneren bekrefter: Vill vekk umiddelbart

27/08/2021

Emma Sletta

Fotball
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Juventus har satt en prislapp på 300 millioner kroner for den store veteranen.

Juventus-trener Massimiliano Allegri bekrefter at Cristiano Ronaldo (36) ønsker seg bort fra klubben.

"Han sa til meg i morges at han vil vekk umiddelbart", sier Allegri.

Flere medier varslet fredag formiddag at Ronaldo forlot Juventus-treningen etter 40 minutter etter å ha tatt farvel med sine lagkamerater.

I de siste dagene har ryktene økt på om at den store stjernen er på vei til Manchester City. Sportsavisen Gazzetta dello Sport skriver at overgangen vil bli sluttført i løpet av det kommende døgnet.

Ronaldo spilte for Manchester United i seks sesonger fram til 2009. United fansene vil derfor ikke bli glade hvis den tidligere United stjernen går til revealene i Manchester City.

Portugiseren skiftet fra Real Madrid til Juventus i 2018. Han har ett år igjen av kontrakten med Juventus, og det skal være satt en prislapp på rundt 300 millioner for ham.

 

 

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.