Alexander Aamodt Kilde med gledelig nyhet

11/04/2024 07:00

Emma

Gossip
Foto: Geir Owe Fredheim / NTB / Norges Idrettsforbund
Foto: Geir Owe Fredheim / NTB / Norges Idrettsforbund
Nå kommer Alexander Aamodt Kilde med en gledelig nyhet.

Alexander Aamodt Kilde og Mikaela Shiffrin delte den gode nyheten på Instagram natt til fredag. 

Det er Shiffrin som har postet bildene av begivenheten på Instagram, og nå strømmer gratulasjonene inn.  Blant gratulasjonene fra store idrettsstjerner finner vi blant annet friidrettsstjernen Allyson Felix, tidligere alpinist Bode Miller og skihopper Eva Pinkelnig.

Ringen til Shiffrin er ny, og på neste bilde holder hun lykkelig frem hånden med ringen. På neste bilde ser vi en gledestrålende Kilde på den andre siden av cafebordet. 

Falt stygt

I januar falt Kilde stygt under utfor-rennet i Wengen. 31-åringen fikk et dypt kutt i leggen og skulderen ut av ledd - og måtte stå over resten av sesongen.

Mens en snau uke etter Kildes fall i januar, pådro Shiffrin seg en kneskade. Hun vant i comebacket i Åre halvannen måned senere.

Artikkelen fortsetter under bilde.

Han forteller at ideen om frieriet kom like etter at han hadde blitt flyttet til sykehus.

– Jeg bestemte meg egentlig på sykehuset i Innsbruck for at dette her er dama i mitt liv. Jeg ringte hjem og bestilte en ring, og fikk den ned med min bror, sier Kilde på Lindmo.

Amerikanske Shiffrin fra Vail i Colorado er tidenes mestvinnende alpinist.

Paret bekreftet forholdet i slutten av mai 2021.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.