Alexandra Joner med glad nyhet

04/06/2024 05:00

Emma

Gossip
Foto: Espen Solli/TV 2/NTB
Nå kommer Alexandra Joner med en glad nyhet.

Influenser og artist Alexandra Joner (34) har de siste månedene datet en mann, men har unngått å omtale ham som kjæreste.

Hun følte lenge at det ikke var helt riktig å gjøre det offisielt, men nå har hun endret mening og bekrefter at de er i et forhold.

"Jeg tenkte det var på tide å si høyt at vi er kjærester," sier Joner i podkasten «Not your babe».

Selv om flere medier har spurt Joner om kjærlighetslivet hennes, har hun tidligere vært tilbakeholden med å bruke ordet «kjæreste», til tross for at hun har fortalt at hun har funnet en spesiell person.

"Vi har jo vært kjærester, men ikke offentlig. Våre venner vet det, og mamma har møtt ham og vet vi er kjærester, så det har ikke vært noen hemmelighet blant våre nærmeste," forklarer hun.

Joner legger til at det er skremmende å dele noe så privat.

"Når du er 34, leter du etter mannen i ditt liv, en fremtidig far til dine barn," sier hun.

Tidligere var Joner i et forhold med Runar Vatne (50). De to gikk fra hverandre i 2023 etter ti år sammen. Forholdet deres ble mye omtalt i media, og etter bruddet har Joner vært åpen om utfordringene de møtte.

"Vi var like på dårlige måter, spesielt når det kom til å unngå å ta opp problemer og snakke om følelser," uttalte hun blant annet i podkasten «Ida med hjertet i hånda».