Åpner seg om tidligere forhold: «Han hjernevasket meg»

27/07/2021 10:56

Emma

Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den danske svømmer Sarah Bro åpner opp om forholdet hun hadde til det som skal være Hollywood stjernen Zac Efron.

I starten 2019 skrev flere både internasjonale og nasjonale medier at High School Musical stjernen Zac Efron hadde funnet kjærligheten med den danske svømmer Sarah Bro. 

Paret ble observert flere ganger av fotografer og fans, men de har aldri selv bekreftet forholdet. Dog holdt kjærligheten vist ikke, for i starten av 2020 skrev Us Weekly at paret hadde gått fra hverandre etter nesten et år sammen. 

Til tross for at verken Zac Efron eller Sarah Bro har nevnt hverandre med navn, har sistnevnte tidligere snakket åpent om et forhold hun skal ha hatt til «en filmstjerne». Tvilen blir ytterligere feid til side når hun nå åpner seg i den danske podkasten «112 for knuste hjerter».

Foto: Instagram

Der omtaler hun ekskjæresten som en filmstjerne hun selv hadde plakater av på jenterommet som ung. 

Hun navngir han derimot heler ikke denne gangen.

I podkasten omtaler Bro bruddet med filmstjernen som sin «største hjertesorg». Hun skal heller aldri ha vært så forelsket før, og beskriver forelskelsen som eventyr aktig og overveldende.

Det skal ha oppstått store gnister allerede ved første møte - faktisk så store gnister at stjernen skal ha bedt henne flytte inn allerede på andre date. Bro ønsket imidlertid ikke noe hysteri rundt forholdet, og skal ha bedt om å holde det hemmelig, både fordi forholdet var veldig nytt men også fordi Sarah Bro satset på OL i Rio De Janeiro i 2016 og derfor ikke ville ha at han skulle være fokuset til hennes forhåpentlige OL.

Sarah Bro deltar ikke i OL i Tokoyo, da hun har stoppet svømmekarrieren, men søstern hennes Signe Bro deltager også som svømmer. Foto: Instagram

Men lykken skulle dessverre ha snudd like fort som den oppsto. 

- Det ble gradvis verre og verre. Jeg følte meg manipulert, det ble dårlig stemning og vi stengte oss inne i oss selv. Det ble veldig stressende og vi kommuniserte dårligere etter hvert, sier Bro i podcasten.

Til tross for alt det negative, tviholdt hun likevel på forholdet. Hun forteller at hun til slutt var så avhengig av kjærligheten hans, at hun klamret seg til ham om kvelden, fordi hun ikke visste om han fremdeles kom til å være der dagen etter.

- Hvis jeg fikk et kompliment ble jeg helt høy på det. Jeg kunne like godt vært avhengig av alkohol eller forskjellige stoffer. Jeg ble helt oppslukt, og jeg følte meg så alene, forteller hun videre.

Bro beskriver en forelskelse så dyp at hun til slutt aksepterte ting hun aldri ville akseptert den dag i dag. Og at da forholdet tok slut var det en kjærlighets sorg hun aldri kunne ha forestillet seg. 

- Det var ikke bare mit hjerte, der blev knust. Det var hele min personlighed, der blev flækket midt over.