Av, av, av...Ekskjæreste slakter Johnny Depp i retten

20/05/2022 08:39

Emma Sletta

Gossip
Foto: Ritzau Scanpix
Foto: Ritzau Scanpix
Den svei....

Det var ikke mye hjelp for Johnny Depp å hente da ekskjæresten Ellen Barkin tok vitneboksen torsdag i skuespillerens rettssak mot Amber Heard.

Tvert imot viste vitnesbyrdet seg å være en brutal affære for «Pirates of the Caribbean»-stjernen.

Ifølge E! På nettet møtte Johnny Depp og skuespilleren Ellen Barkin hverandre tilbake i 1990 og spilte senere sammen i filmen "Fear and Loathing in Las Vegas".

Ifølge Ellen Barkin kjente de to hverandre i omtrent ti år - først som venner og deretter som elskere eller som elskere, som Eller Barkin adresserte det i retten.

Det romantiske/seksuelle forholdet mellom Johnny Depp og Ellen Barkin varte i omtrent fem måneder, og var ifølge henne en voldelig affære.

Artikkelen fortsetter under bildet...

Foto: Ritzau Scanpix

I alle fall anklaget hun Johnny Depp i retten for å ha hatt voldelige humørsvingninger under forholdet, mens han også må ha vært sykelig sjalu.

Noe som Amber Heard også har anklaget skuespilleren for ved flere anledninger.

«Han var egentlig bare veldig sjalu,» sa Ellen Barkin til retten.

«Han var veldig kontrollerene. Han spurte alltid: 'Hvor skal du?', 'hvem er du sammen med' og 'hva skal du gjøre?'», fortsatte hun.

Hun sa også at hun en gang hadde et kutt på ryggen, noe som angivelig gjorde ham rasende.

«Han ble veldig, veldig sint og beskyldte meg for å være i seng med en annen. Det var veldig normalt for ham å bli sjalu og kontrollerende, hvoretter han ble sint og krevende.»

Ellen Barkin ble også spurt om hun noen gang hadde sett Johnny Depp være ‘ute av kontroll’, som hun svarte ja på.

«En gang kastet han en vinflaske gjennom hotellrommet da vi filmet ‘Fear and Loathing in Las Vegas’», sa hun.

«Jeg kan ikke huske om flasken var full eller tom, og den traff ikke meg eller noen andre, men det kunne lett ha gjort det.»

Ellen Barkin nevnte ikke i retten noe om at Johnny Depp noen gang var voldelig mot henne, og det er det hele rettssaken handler om.

Johnny Depp har dratt Amber Heard til retten fordi hun skrev en spalte tilbake i 2018 om at hun var et offer for konemishandling.

Amber Heard har gjentatte ganger hevdet i retten at Johnny Depp banket henne opp da han ble sint eller sjalu.

Johnny Depp har imidlertid benektet alle påstander om vold, og mener tvert imot at det er Amber Heard som har vært voldelig mot ham.

Rettssaken er fortsatt i full gang, men synger på det siste verset når det hele slutter i neste uke.

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.