Avslørt: Derfor ser ikke Tom Cruise datteren hans

07/06/2022 13:13

Emma Sletta

Gossip
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Ikke alt er perfekt for den vellykkede skuespilleren.

Tom Cruise er for tiden aktuell i den nye 'Top Gun 2: Maverick', hvor han igjen spiller den legendariske jagerflypiloten Pete "Maverick" Mitchell. Filmen har allerede blitt sett av millioner av mennesker over hele verden. Det kan derfor allerede sies at filmen er en stor suksess.

Men Tom Cruise er ikke som alle andre verdensstjerner. Han, som en av de få, har klart å holde privatlivet sitt relativt privat. Imidlertid er det alltid unntak, og da Cruise i 2006 fikk datteren Suri med ekskona Kati Holmes, ble alle verdens omslag dekket av Tom Cruise og det nye familiemedlemmet.

Kjendisparet ble imidlertid revet i stykker da Katie Holmes søkte om skilsmisse i 2012 og fikk foreldreretten til Suri i samme rekkefølge. Dessverre ble det slutten på forholdet mellom de to også slutten på forholdet mellom Tom og Suri. Tom Cruise har ikke blitt sett sammen med Suri siden 2013.

En kilde nær Katie har også tidligere bekreftet at Tom ikke har sett Suri på flere år. Etter skilsmissen fikk Tom besøksrett, noe som betyr at han måtte se Suri ti dager i måneden. Så hva er problemet?

Årsaken til det forlisede forholdet er imidlertid ikke å finne i Toms travle kalender. Tom Cruise har vært aktiv i den kontroversielle Scientology Kirken i mange år. Kirken kaller seg en religiøs bevegelse, men flere stater har tvilt på det. I Norge er kirken heller ikke anerkjent som et religiøst samfunn.

Scientology har blant en veldig klar regel om at praktiserende Scientologister må koble fra personer som velger å forlate Kirken.

Katie Holmes gjorde det etter skilsmissen. Derfor er hun merket som en 'undertrykkende person' av religionen. Og det gjør at datteren Suri er merket som 'potensiell kilde til trøbbel', skriver Realityportalen.

Dette er ikke første gang Scientology har påvirket Cruises privatliv. Ekteskapet med Nicole Kidman mislyktes også fordi hun nektet å bli med i kirken.