Bekrefter nytt program: «Girls of Oslo»

26/06/2023 13:30

Emma Sletta

Gossip
Foto: Prime Video
Foto: Prime Video
Nå får influenserne deres egen tv-serie.

Den siste tiden har influenserne Sophie Elise Isachsen (28), Isabel Raad (29), Anniken Englund Jørgensen (27), bedre kjent som «Annijor», og Nora Haukland (26), vært kryptiske i sine sosiale medier om et nytt hemmelig TV-prosjekt.

Det satte fart på ryktene om at de fire influenserne er i gang med innspillingen til en ny TV-serie.

Det bekreftes nå i en pressemelding, hvor det står at «serien vil gi publikum en unik innsikt i de ekstraordinære livene til fire av Norges største influensere».

Der kommer det også frem at dokureality-serien har fått navnet «Girls of Oslo».

«Gjør deg klar for den ultimate behind-the-scenes-serien om livene til Norges fire fremste influencere – Sophie Elise, Isabel Raad, Nora Haukland og Anniken Englund Jørgensen – i den nye dokureality-serien Girls of Oslo», står det i pressemeldingen.

Serien følger de fire influenserne gjennom oppturer og nedurer mens de navigerer seg i mote-, skjønnhets- og sosiale medier-verden.

«Seerne blir invitert til å ta en eksklusiv titt på influencernes daglige rutiner, samt deres mest glamorøse arrangementer. Det er imidlertid ikke bare champagne og roser – jentene vil møte tøffe utfordringer underveis, fra håndtering av netthets til å sjonglere personlige forhold i rampelyset.»

«Selv om de kommer fra ulike bakgrunner og har ulike tilnærminger til arbeidet sitt, deler de en sterk lojalitet til hverandre og et ønske om å bruke plattformen sin til det gode – mesteparten av tiden, skrives det i pressemeldingen.

Girls of Oslo produseres av Salto Film og har premiere i høst på Prime Video.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Frank Løke med trist beskjed Nå deler han en trist beskjed.