Billy Ray Cyrus skilles etter 7 måneders ekteskap: Påstår at han har blitt lurt

23/06/2024 10:00

Sofie

Gossip
Foto: Kathy Hutchins / Shutterstock.com
Foto: Kathy Hutchins / Shutterstock.com
Billy Ray Cyrus skal skilles igjen.

Billy Ray Cyrus, kjent for sine countryhits og sin rolle i Disney-serien Hannah Montana, der han spilte med datteren Miley Cyrus, har tidligere vært gjennom to ekteskap som også endte med skilsmisse. 

Med sine 62 år har han hatt en lang karriere innen musikk. Firerose, 35 år gammel, er også en talentfull musiker, men nå ser det ut til at det har blitt skapt noen konflikter mellom dem.

Dessverre var ikke tredje gangen heldig for Billy Ray Cyrus. Etter bare syv måneders ekteskap med Firerose har kjærligheten falmet og paret går hver til sitt. Det skriver BT

Flere amerikanske medier har rapportert at Billy Ray Cyrus har søkt om skilsmisse fra Firerose, som egentlig heter Johanna Rose Hodges. 

Dokumentene viser at årsaken til skilsmissen er oppført som «uforsonlige forskjeller» og «upassende ekteskapelig atferd». Men dramaet stopper ikke her. Billy Ray Cyrus har ikke bare bedt om skilsmisse: Han vil at ekteskapet annulleres, og hevder at det ble inngått under dekke av svindel.

Historien om ekteskapet deres begynte i oktober 2023, da de to sa ja til hverandre. 

"Vi er litt som peanøttsmør og syltetøy. Jeg er en venstrehendt singer-songwriter fra Flatwood, Kentucky, og hun er en utdannet orkestermusiker," sa Billy Ray Cyrus i et intervju med Good Morning America ikke lenge før de ble satt til å gifte seg.

Men idyllen ble kortvarig. På sosiale medier er skiltene også tydelige: Paret følger ikke lenger hverandre på Instagram, noe som i kjendisverdenen ofte er et tegn på uenigheter.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.