Bradley Cooper avslører: Jeg var avhengig

15/06/2022 13:30

Emma

Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Bradley Cooper avslører nå ting fra en tøff periode i livet sitt.

Bradley Cooper er uten tvil en av de store Hollywood-stjernene. Den 47 år gamle skuespilleren er kjent for blant annet filmene ‘American Sniper’, ‘A Star Is Born’ og Hangover-filmene.

Bradley Cooper er derfor et verdenskjent ansikt som mange mennesker umiddelbart ville gjenkjenne.

Veien til toppen er imidlertid lang og hard. I en podkast ‘Smartless’ avslører Bradley Cooper nå at han i begynnelsen av karrieren hadde en narkotikaavhengighet.

"Jeg var så fortapt og var avhengig av kokain - det var det andre. Jeg orket akillessenen min rett etter at jeg fikk sparken fra ‘Alias’",  sa skuespilleren.

Podkasten blir laget av Bradley Coopers virkelig gode venner Jason Bateman, Sean Hayes og Will Arnett, som Cooper takker for at han var der for ham da han trengte det mest.

Når Bradley Cooper ser tilbake på overgrepet, er det en god ting med det.

Det er at han gikk gjennom den veldig tøffe perioden mens han var 29 og ennå ikke hadde brutt gjennom på den store Hollywood-scenen.

– Jeg hadde fordelen av at alt skjedde da jeg var 29 år gammel. Jeg tror jeg brøt gjennom da jeg gjorde en Wendys reklame, sier han, som fikk et sjokk da han flyttet til Los Angeles for å filme filmen ‘Alias’, som han senere ble sparket fra.

Livet i Englenes by tok Bradleys tanker tilbake til videregående skole, og det var ikke i positiv forstand.

– Jeg følte at jeg var tilbake på high school. Jeg kunne gå inn på et diskotek, og ingen jenter ville se på meg. Jeg var helt deprimert.