Britney gjør det igjen: Lufter brystene i det fri

03/08/2021 10:25

Emma Sletta

Gossip
Popstjernen Britney Spears har aldri vært sjenert med å vise frem kroppen sin

39 år gamle Britney Spears har aldri holdt igjen når det gjelder å vise frem kroppen sin. Hun har tidligere opptrådt i avslørende antrekk på både sosiale medier og på showes.

Likevel har det skapt overskrifter at hun nylig har begynt å dele avslørende bilder på Instagram-profilen sin.

På bare syv dager har hun delt to bilder og to videoer der hun poserer uten en trå på overkroppen. Det eneste som dekker brystene hennes er Britney Spears egne hender.

 

Bildene og videoene har imidlertid ikke blitt mottatt like godt av alle hennes nesten 33 millioner følgere. Flere av følgerne hennes har kommentert innleggene på Instagram-profilen hennes, og uttrykt sin bekymring.

Det er veldig vanlig i kommentarfeltet i de fire innleggene at flere av fansen hennes synes det er en eller flere andre som deler det avslørende innholdet på sosiale medier.

Til tross for at mange kommenterer noe som det ovennevnte – Og disse kommentarene får mange 'liker' – Britney Spears selv har ikke gitt en forklaring på hvorfor hun har bestemt seg for å dele de avslørende bildene og videoene.

Kommentarfeltet viser imidlertid også at ikke alle er bekymret. Mange hedrer derimot popstjernen, og tror hun rett og slett liker å få friheten tilbake.

Når man blar gjennom de mer enn 2600 innleggene hennes på Instagram-profilen hennes, er de fire nevnte innleggene ikke de eneste som avslører. Det er utallige bilder og videoer å finne som hun har på seg minnimalt med tøj.

Hvorfor popstjernen deler bilder og videoer på denne måten er ikke kjent. Faktisk er det klart å se at de er tatt samtidig, men bare delt på forskellige dager.