Bryter hun en kongelig regel her?

20/04/2024 07:00

Emma

Gossip
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Prins Harrys kone har angivelig ignorert regelen om at medlemmer av kongefamilien ikke signerer autografer.

Mens prinsesse Catherine (Kate) har et høflig svar klart når hun må avslå ulike forespørsler om en kongelig autograf, ser ting ut til å være annerledes med hertuginne Meghan.

Dette kan visstnok sees på bilder fra et nylig offisielt oppdrag.

Det skriver avisen Daily Express.

Nylig besøkte hertuginne Meghan sykehusinnlagte barn på Children's Hospital i Los Angeles for å støtte en veldedighetskampanje.

Det var en fantastisk overraskelse for de innlagte barna og deres pårørende å hilse på hertuginne Meghan, som hilste varmt på alle og blant annet leste høyt for barna.

Og så, tilsynelatende, også signerte autografer.

På en video fra besøket kan du se hvordan hertuginne Meghan poserer for polaroidbilder med flere av barna under besøket, og etterpå skriver med tusj på bildene.

Ifølge kongekommentator Daniela Elser har ikke de kongelige lov til å signere autografer.

Hun minnes i Daily Express at prinsesse Catherine i 2023 svarte en ung kongelig fan som blant annet ba om autograf på Chelsea Flower Shows spesielle barnearrangement:

"Jeg kan ikke skrive navnet mitt, men jeg kan tegne" og "Mitt navn er Catherine. Jeg har ikke lov til å signere signaturen min, det er bare sånn reglene er."

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.