Céline Dion åpner opp om livet med sjelden sykdom: Så tar intervjuet en uventet vending

25/06/2024 14:00

Sofie

Gossip
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Se hele intervjuet her.

Céline Dion er kjent for sin vakre stemme som kan fremkalle enhver følelse hos enhver person.

Enten det er en feststemning med gode 00-tallshits eller de virkelig dype og vanskelige følelsene med låter som «Loved me back to live» og «My heart will go on», som også er lydsporet til den Oscar-nominerte filmen Titanic.

Men bak det vakre eksteriøret og den vakre stemmen ligger mange års kamp. Det avslører hun i et nylig publisert og helt unikt intervju.

Céline Dion har hatt noen utfordrende år, og måtte avlyse flere konserter på grunn av en sjelden, kronisk tilstand kjent som 'Stiff Person Syndrome'. Det skriver BT

Avgjørelsen om hvor åpen hun skal være overfor offentligheten om sykdommen har ikke vært lett. På den ene siden ønsket hun ikke å bekymre fansen ved å dele detaljer om lidelsen hennes, og på den andre siden ønsket hun å unngå å skuffe dem ved å avlyse konserter uten forklaring.

Etter å ha slitt med denne indre konflikten, bestemte Céline seg til slutt at hun ikke lenger kunne bære byrden med å skjule sannheten. Hun valgte derfor å være åpen og ærlig og la kortene på bordet.

Les mer om det her:

I et etterlengtet intervju med NBC News Today-showet åpner Céline Dion nå opp for publikum om livet hennes med sykdommen. Det er det første omfattende intervjuet hun har gitt siden hun avslørte diagnosen hennes av den sjeldne nevrologiske sykdommen tilbake i 2022.

Sykdommen, som påvirker evnen til å bevege musklene, har gitt blant annet kramper, så voldsomme at hun har følt at hun holdt på å kveles, og at hun ikke har kunnet spise eller snakke på flere timer. Céline beskriver også at angrepene har vært så voldsomme at hun har brukket ribbein.

«Det begynte her», sier sangeren i intervjuet og peker på nakken hennes. Først trodde hun at hun hadde lavt blodsukker, men så utviklet symptomene seg til noe som kunne forveksles med hjerteinfarkt eller blodpropp.

I flere år har sangerinnen derfor tatt stoffet 'Valium' for å redusere symptomene og holde sykdommen i sjakk, slik at hun fortsatt kunne opptre.

Men under koronarestriksjonene under pandemien, da hun måtte avlyse konserter, sluttet hun å ta medisinen da det ikke var behov for det symptomlindrende midlet og fokuserte på seg selv og sykdommen sin.

Men i intervjuet "bryter" hun noe ekstremt uventet...

Kommer med uventet avsløring

Hun lover at hun skal tilbake til scenen igjen.

Det er en betydelig ny kunngjøring, etter at hun tidligere annonserte at hun ikke kunne holde konserter, på ubestemt tid, på grunn av sykdom.

"Jeg kommer tilbake til scenen - hvis jeg må krype. Selv om jeg må snakke med hendene. Jeg vil, jeg vil," sier Céline Dion.

Det var journalisten Hoda Kotb som var ansvarlig for å intervjue Céline Dion, og hun sa etterpå at sangeren avslørte at det var en bestemt dato for comebacket hennes. Ifølge Hoda ønsket Céline å avsløre datoen, men manageren hennes mener den bør forbli ukjent. Derfor er det ennå ikke offentlig kjent når nøyaktig Céline Dion kan oppleves live igjen.

Du kan se hele intervjuet nedenfor: