Cengiz Al ble advart: Virkeligheten ble en annen

08/05/2024 08:51

Emma

Gossip
Foto: TV 2/Espen Solli/NTB
Foto: TV 2/Espen Solli/NTB
Cengiz Al ut mot påstand.

I helgen var skuespiller Cengiz Al (26) å se på den stjernespekkede Gullruten-utdelingen i Grieghallen i Bergen, hvor han vakte oppsikt med sitt kreative antrekk på den røde løperen.

Vinneren av «Skal vi danse Allstars» hadde, som flere andre kjendiser, valgt å benytte seg av gjenbrukt materiale – i dette tilfellet sin bestemors gamle gardin.

– Det er Gullruten, det handler om klær, og det handler om å ikke bruke det samme som sist. Jeg finner mer inspirasjon i å omarbeide ting jeg allerede har enn å kjøpe en ny dress som sikkert 50 prosent av mennene har på seg, delte han på Instagram.

26-åringen, som var nominert for sin rolle i NRK-serien «Dummedag», vant riktignok ingen pris, men planla likevel å danse natten lang i bestemors gardin under Gullrutens etterfest.

Ble far for andre gang «Tre nøtter til Askepott»-prinsen har mer enn én grunn til å ikke være kongen av nachspielet.

Denne valentinsdagen, 14. februar, ble han og hans partner Maiken Blom foreldre til lille Jacob. Paret hadde fra før sønnen Noor (3), som ble født i oktober 2020.

– Mange sier at to barn føles som ti, ifølge det gamle utsagnet 'én er én og to er ti', kommenterer Al. Skuespilleren selv er imidlertid ikke enig.

– Jeg tror ikke på det lenger. Hvis du klarer å legge deg tidlig og barna er greie om natten, så går det ganske greit, sier han.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.